Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, takımın ligde kalabilmesi için Başkan Tahir Kıran'ın büyük fekadarlıklar yaptığını söyledi!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Kayserispor maçında kazanmak istediklerini ve Süper Lig'de kalabilme adına şanslarını son ana kadar zorlayacaklarını söylediği açıklamalarıyla büyük ses getirdi.

13.04.2022-09:43 - (Son Güncelleme: 13.04.2022-10:33)

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda iyi bir yükseliş yakalamayı başaran Çaykur Rizespor, bu hafta ligde deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Küme düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor için hayati bir önem taşıyan karşılaşma için Atmacalar hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında oynayacakları Kayserispor maçının hazırlıklarının gerçekleştirildiği antrenmanda basın mensupları ile bir araya gelerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bülent Korkmaz, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Rizespor hazırlıklar

'Son haftalardaki galibiyetler bize güven kazandırdı'

Her maç gibi bu maç da zor. Mücadeleye aynı şekilde devam etmek gerekir. Hem deplasmanda hem kendi sahamızda Trabzonspor maçında ve Alanyaspor maçının ikinci yarısında gösterdiğiniz performansı göstermemiz gerekir. Birebir oynadığınız zaman maça ortak oluyorsunuz. Konyaspor maçı da öyle oldu ve kazandık. Kayserispor iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım. Son haftalarda deplasmanda aldıkları galibiyetlerle kendilerine güvenleri geldi. Zor bir maç olacak. Bizim kazanmamız gerekiyor. İnşallah kazanıp yolumuza devam edeceğiz.

'Başkanımız takımın ligde kalması için...'

Ben başkan ile anlaşırken kesinlikle şartlar ne olursa olsun Rizespor'da devam edeceğimi söyledim. Bunun altını çizmek istiyorum. Bu kulüpte çalışmak gerçekten çok güzel. Ben bu kulüpte çalışılması gerektiğini düşünen bir teknik direktörüm. Çok güzel bir ortam var, tesisler çok güzel. Şu ortamda bile çok mutluyum, çok memnunum. Başkanımız da takımın ligde kalması, maddi manevi en iyi durumda olması için elinden geleni yapıyor. Dolayısıyla ben çok mutluyum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal