Çaykur Rizespor'da Bülent Korkmaz, Galatasaray yenilgisinin ardından verilen hakem kararlarına tepki gösterdi!

Çaykur Rizespor'un yeni Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, iki kez öne geçtikleri Galatasaray deplasmanında aldıkları 4-2'lik mağlubiyetin ardından düzenlediği basın toplantısında çok sert açıklamalarda bulundu.

28.02.2022-09:50 - (Son Güncelleme: 28.02.2022-11:30)

Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor'un Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmasının ardından göreve getirilen tecrübeli teknik adam Bülent Korkmaz, Rizespor'un başında geçirdiği kısa bir sürenin ardından ilk karşılaşmasında İstanbul'da Galatasaray'ın rakibi oldu.

Galatasaray karşısında oynadığı oyunla büyük bir beğeni toplayan Rize ekibi karşılaşmada tam iki kez öen geçmesine rağmen skor üstünlüğünü koruyamadı ve sahadan mağlup ayrıldı. Spor Toto Süper Lig'de küme düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor, İstanbul'da çok değerli bir puan kaybetti.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Galatasaray deplasmanında aldıkları 4-2'lik mağlubiyetin ardından düzenlemiş olduğu basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalarda ;

"Hakemden memnun değilim"

Hakem Ümit Öztürk iyi bir karşılaşma yönetmedi. Yusuf’un itme pozisyonunda penaltı çalmadı. Bize karşı bu kadar basit penaltı veriyorken, Galatasaray’a karşı bu kadar kolay gösteremezdi. Hakemden memnun musun diye sorarsanız, herhalde ceza yemeyiz ama memnun değilim. Çok da beğendiğim bir hakemdi. Kararlar herkese eşit olmalıydı ama bugün eşit olmadı.

GS - Rizespor Ryan Babel'in golü

'Fernandes'e yapılan faulleri sayamadım!'

Gedson Fernandes çok akıllı, iyi ve özel bir oyuncu. Çok da iyi bir profesyonel. O yüzden ona motivasyon için bir şey söylemeye gerek yok. Hatta ona kaç tane faul yapıldı bilmiyorum. Saymaya kalktım ama sayamadım. Bu kadar faul yapılıyor. Özel oyuncular bazen korunmalı deniyor ama hiç böyle bir durum olmadı. Ben sayamadım faulleri. Bir oyuncuya bu kadar faul yapıldığını ben ilk kez görüyorum.

Çaykur Rizespor'a gelişi hakkında...

Ben bir karar verdim. Verdiğim karardan da son derece memnunum. Rizespor’da olmaktan da son derece mutluyum. Başkan ve yöneticiler ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar. Aldığım kararlardan hiçbir zaman pişman olmadım. Ben bir profesyonelim. Ekibimle beraber bir yere gittiğimizde bu şekilde hareket ediyoruz. Bu benim kararım.

'Çok basit hatalardan gol yedik'

Genelde Galatasaray’ın bekleri oyun kurulurken içeride oluyorlar. Sonrasında Kerem, Babel gibi isimler kenarda kalıyorlar ve sonrasında aralarına da 8 numaraları sokuyorlar. Bunlara önlem aldık ama çok basit hatalardan gol yedik. Bunları çalışacağız. Futbol akıcı bir oyun olduğu için, antrenmanlardaki gibi olmuyor. Bu maçı gösterince daha da olayın farkında olacaklar. Kendimizi ve takımı geliştirmek zorundayız, bu yönde çalışacağız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal