Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray maçında yaşanan hakem hataları ile ilgili gereğinin yapılmasını bekliyor!

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray maçında yaşanan hakem hataları üzerine basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak çok sert sözler söyledi.

03.03.2022-13:56 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-13:56) Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Galatasaray maçında yaşanan hakem hataları ile ilgili gereğinin yapılmasını bekliyor!

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya geldiği mücadelede Çaykur Rizespor iki kez öne geçmesine rağmen sahadan 4-2'lik mağlubiyetle ayrılmıştı.

Galatasaray - Rizespor maçının bitiş düdüğünün hemen ardından karşılaşmadaki hakem kararları gündeme bomba gibi düşmüş ve tartışmalar başlamıştı. Karadeniz ekibi maçta yapılan hakem hatalarından bir hayli şikayetçi oldu.

Çaykur Rizespor'da Başkan Tahir Kıran, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde takımın gerçekleştirdiği antrenmana bir ziyarette bulundu ve basın mensuplarına geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray maçı ile ilgili oldukça sert sözler söyledi. Tahir Kıran, yapmış olduğu açıklamalarda ;

'TFF ve MHK'nın gereğini yapacağını düşünüyorum...'

Galatasaray maçındaki kararları tartışmaya gerek yok. Tartışılacak bir karar yok. Ben zaten takımı neden sahadan çekmedim gerçekten pişman oldum. Türk futbolunda böyle bir rezalet bir daha da görülmez. Artık o maçı bırakalım diye düşünüyorum. Yaşananlar yaşandı. Tabii ki Futbol Federasyonu bir yaptırım yapacaktır. Sonuçta bu insanların emeğini çalmak kolay iş değil. Türkiye Futbol Federasyonu ve MHK gereğini yapacaktır diye düşünüyorum.

GS-RİZ HAKEM

'Eğer düzeltmezlerse Türk futbolunda büyük bir deprem...'

Biz 24 haftadır bağırıyoruz. 24 haftadır Rizespor kulübüne operasyon yapılıyor. İnşallah bitecek diye düşünüyoruz. Bitmezse hakikaten sıkıntı var. Bir takımın üzerine bu kadar oynanmaz. Ama ben bunun sebeplerini biliyorum. Bunun sebeplerini çözdüm. Neyin nereden geldiğini iyi biliyorum. Onlara bir zaman tanıyorum. Bu durumu düzelttiler düzelttiler, eğer düzeltmezlerse Türk futbolunda büyük bir deprem yaşanacak.

'Hainlik yapmayın, herkes akıllı olsun'

O penaltı doğru mu, bu penaltı doğru mu diye konuşmaya artık gerek yok. Bizim maçlarımızı zaten bir canlı yayında yayınlıyorlar, bir de maçtan sonra bir kez yayınlıyorlar. Ne bir pozisyon konuşuluyor ne bir karar konuşuluyor. Örneğin Galatasaray maçında Gedson’un kaval kemiğine adam kramponun tabanıyla basıyor, tersine karar veriliyor. Bunu görüntülere dahi koymuyorlar. Çok enteresan işler oluyor. Ama Galatasaray’ı kurtarmak için bunlara gerek yok. Galatasaray kendini kurtarır. Hak eden kazansın. Fakat artık memleketine, vatanına insanlar hizmet etsin. Memleketine, vatanına hizmet etmeyenler de benim için haindir. Kimse hainlik damgasını yemek istemez. Herkes akıllı olsun!

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal