Çaykur Rizepsor'da Bülent Korkmaz, Kayserispor deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda oynadıkları Kayserispor deplasmanında galibiyeti çizgiden çıkarılan top nedeniyle kaçırdıklarını söyledi.

16.04.2022-13:27 - (Son Güncelleme: 16.04.2022-13:27) Çaykur Rizepsor'da Bülent Korkmaz, Kayserispor deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında küme düşme hattını oldukça yakından ilgilendiren mücadelede Çaykur Rizespor, Kayserispor deplasmanına konuk oldu. İki ekibin de galibiyete ihtiyacı olduğu karşılaşma 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Bülent Korkmaz'dan maç sonu açıklamalar

Haftalardır küme düşme hattından çıkabilmek adına bir galibiyet serisi yakalamak isteyen Çaykur Rizespor, galibiyete çok yaklaştığı ve öne geçtiği Kayserispor deplasmanında sahadan 1 puanla ayrılmakla yetindi. Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Kayserispor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında galibiyeti kaçırdıklarını söyledi. Bülent Korkmaz, yapmış olduğu açıklamalarda ;

Kayserispor - Rizespor

' Kazanmamız gereken bir maçtı. Çokta yaklaştık ama olmadı. İyi bir mücadele ettik. Belki sezonun başından beri bir deplasmanda bu kadar iyi bir oyun ve bu kadar iyi bir mücadele vardı. Her zaman oyunculara da söylüyorum. Birebir savunmayı iyi yapmazsanız rakip affetmiyor. Yine böyle oldu. Berabere devam ederken demoralize olmadık. Yine pozisyon bulduk. Maalesef çizgiden çıkarılan bir top vardı. Bazen futbolda top sizden yana olmuyor. Oyundan ve mücadeleden memnunum. Yola devam ediyoruz. Ligin boyu kısaldı ama her maçı almak için gayret göstereceğiz. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal