Çavuşoğlu'ndan flaş operasyon açıklaması: Suriye'nin kuzeyinde gereğini yaparız!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik olası yeni bir operasyonuyla ilgili olarak "Türkiye'ye tehdit artıyor, gereğini yaparız" dedi.

26.05.2022-13:37 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-17:41)

Başkan Erdoğan'ın son kabine toplantısı ardından yapmış olduğu açıklamada Suriye'nin kuzeyinde yer alan terör örgütü YPG/PKK hedeflerine yönelik yeni bir operasyon sinyalini vermişti. Konunun bugün yapılacak Milli Güvenlik Kurulu toplantısında görüşülmesi beklenirken Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Türkiye'ye tehdit artıyor, gereğini yaparız" açıklamasını yaptı.


İsrail'e 15 yıl sonra ilk ziyaret

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İsrail'e bir ziyaret gerçekleştirdi. 15 yılın ardından gerçekleşen ziyaretle ilgili Türkiye dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Çavuşoğlu, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

'Gereğini yaparız'

Yunanistan'ın adaları silahlandırmasıyla ilgili olarak blöf yapmadıklarını, Atina yönetiminin uymazsa işi ileri götüreceklerini dile getiren Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik olası yeni bir operasyonuyla ilgili olarak "Türkiye'ye tehdit artıyor, gereğini yaparız" açıklamasında bulundu.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal