Carrefoursa marketlerde ortalığı karıştıracak kampanyaya imza atıldı! Hangi ürüne el atsanız 2 alıp 1 ödeyeceksiniz

Carrefoursa marketler ortalığı karıştıracak harika bir indirim kampanyasıyla sahalara geri döndü. Bir alana bir bedava kampanyasının yanı sıra seçili ürünlerde de %50 indirim sizleri bekliyor. İşte Carrefoursa marketlerde indirim kampanyasının detayları…

17.04.2024-14:34 - (Son Güncelleme: 17.04.2024-14:34) Carrefoursa marketlerde ortalığı karıştıracak kampanyaya imza atıldı! Hangi ürüne el atsanız 2 alıp 1 ödeyeceksiniz

Carrefoursa marketler her geçen gün yepyeni indirim kampanyalarına imza atarken, bu defa çocukların yüzlerini güldürecek yeni bir kampanya başlattı. Satışa çıkartılan pek çok çocuk ürünlerinde bir alana bir bedava kampanyasına imza atan market zincirleri; seçili çocuk kitaplarında Carrefoursa karta özel 15 - 18 Nisan 2024 tarihlerinde bir alana bir bedava başlattığını duyurdu. Bunun yanı sıra 19 - 23 Nisan 2024 tarihleri arasında seçili kitaplarda bir alana bir bedava ve yine aynı tarihlerde seçili okul kırtasiye ürünlerinde de bir alana bir bedava kampanyası uygulanacak. 

Kitaplar ve seçili kırtasiye ürünlerinde bir alana bir bedava

Carrefoursa marketler, Carrefoursa karta özel olarak yepyeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya doğrultusunda kart sahibi olan vatandaşlar dilerlerse online marketler üzerinden dilerlerse de en yakın market şubesinden bu kampanyalardan faydalanabilecek. Kampanya doğrultusunda seçili çocuk kitaplarında bir alana bir bedava, seçili kitaplarda bir alana bir bedava ve son olarak seçili okul kırtasiye ürünlerinde bir alana bir bedava fırsatından yararlanabilecek. Seçili çocuk kitaplarında sunulan indirim 15 - 18 Nisan 2024 tarihleri arasında devam edecekken, seçili kitaplarda ve okul kırtasiye ürünlerindeki kampanya 19 - 23 Nisan 2024 tarihleri arasında sürdürülecek.

Carrefoursa marketlerde ortalığı karıştıracak kampanyaya imza atıldı! Hangi ürüne el atsanız 2 alıp 1 ödeyeceksiniz

Oyuncak çeşitlerinde de %50 indirim fırsatı

Marketlerin başlatmış olduğu bu indirim kampanyası doğrultusunda yalnızca bir alana bir bedava değil seçili oyuncaklarda da %50 indirim fırsatı sizleri bekliyor. Peluş oyuncaklar, gelişim oyuncakları, puzzle kutu oyunları gibi pek çok ürün %50 indirimli şekilde market raflarında 19 - 23 Nisan 2024 tarihleri arasında %50 indirimli satışta olacak. 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal