Carnival Row Corona Virüs Engelini Aştı, Yeni Sezon Çekimleri Tamamlandı

Dünyadam milyonlarca kişiyi etkileyen corona virüs nedeniyle set çalışmalarına uzun bir ara vermek zorunda Carnival Row'un ikinci sezon çekimleri tamamlandı.

25.08.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 25.08.2020-15:43) Carnival Row Corona Virüs Engelini Aştı, Yeni Sezon Çekimleri Tamamlandı

Orlando Bloom ve Cara Delevingne'in başrollerini paylaştığı fantastik dizi Carnival Row'un 11 Kasım 2019'da başlayan ancak 12 Mart'ta pandemi nedeniyle yarım kalan Çekya'daki ikinci sezon çekimleri gerçekleştirildi.

"Carnival Row Setleri, Titiz Ayrıntılarla Oluşturuldu"

Yapımcılığını Amazon Studios ve Legendary Television'ın yaptığı, ülkede çekimler için gelmiş geçmiş en büyük harcama yapan dizinin sorumlusu Erik Oleson ikinci sezonla ilgili yaptığı açıklamada “Çekya ekibimizin zanaatkarlığı, sektörde 30 yılı aşkın süredir gördüğüm en iyiler arasında. Devasa Carnival Row setleri, bilemeyeceğiniz kadar titiz ayrıntılarla oluşturuldu" dedi.

Oleson "Başka bir yerde inşa etmesi ve filme alması aşırı derecede pahalı olan dekorlar yalnızca sektörle mümkün değil, yerel halk bunu makul bir fiyat ve gülümsemeyle gerçekleştiriyor" dedi.

Yapımda 900 Kişi Çalışıyor

Yapımda 900 kişinin çalıştığını bunların ise sadece yüzde 10 tanesinin yabancı ekip üyesi olduğunu belirten Çekya Film Komisyonu başkanı Pavlina Zipkova, "Bu sayının 400'ü Barrandov Stüdyoları'nda yapılan setlerin yapımında çalışan zanaatkarlardı" dedi.

Dizi, egzotik memleketleri insan imparatorlukları tarafından işgal edilen, mitolojik yaratıklarla dolu bir Viktorya dönemi fantezi dünyasını anlatıyor. Bu artan nüfus, özgürce yaşamanın, sevmenin ya da uçmanın yasak olduğu insanlarla bir arada yaşamak için mücadele ediyor. İlk sezon, bir dizi cinayetin soruşturulmasının ardından gergin bir şehri geride bırakmıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal