Canlı Yayında Kim Kimin Lafını Böldü Kavgası!

HaberTürk ekranlarında dün akşam yayınlanan bir programda Nagehan Alçı ile Sevilay Yılman arasında gergin anlar yaşandı. Tartışan ikili, birbirlerinin laflarını böldüklerini iddia edince tansiyon yükseldi.

04.12.2021-14:30 - (Son Güncelleme: 04.12.2021-14:40)

Canlı yayında gündemi ve son siyasi gelişmeleri değerlendirdikleri programda bulunan yorumcular birbirine girdi. Yayın sırasında sinirlenen Alçı, ‘En çok sen kesiyorsun lafları’ derken Sevilay Yılman ise ‘Demin seviyesiz falan dedin bak bir şey demedim’ dedi. 

LAF KESME POLEMİĞİ TARTIŞMA ÇIKARDI

Gündemin ve siyasi gelişmelerin tartışıldığı programda, laf bölme polemiğinin yaşanması üzerine Sevilay Yılman, ‘ Ben üst üste konuşmak istemiyorum saygı gösterelim birbirimize’ diyerek Nagihan Alçı’ya uyarıda bulundu. 

EN ÇOK LAFI SEN KESİYORSUN

Alçı, ‘Sen de kesme lütfen en çok sen kesiyorsun’ şeklinde konuşmasının üzerine Yılman, ‘Demin seviyesiz falan dedin bak ben ona düzeysiz falan dedim bir şey demedim’ dedi.

DÜZGÜN BİR PROGRAM OLSUN

Programın başından beri Yılman’ın sözünü keserek sürekli araya girdiğini ifade eden Alçı, ‘Sevilay rica ediyorum düzgün bir program olsun’ şeklinde konuştu. Bu sözlerin ardından tekrar gerilim yaşayan ikiliden Yılman, Alçı’nın söylediği lafları sakıncalı bulduğunu dile getirdi. 

NE DİYECEĞİMİZİ SINIRLANDIRMA

İkilinin tartışması sürerken programda bulunan diğer konuklar sessizliğini korudu. Nagehan Alçı’nın ‘Bizim ne diyeceğimizi niye sınırlandırıyorsun’ sözlerine karşılık Yılman, ‘Ben de seni kendi kendini tatmin eden konuşmalar olarak değerlendiriyorum’ ifadelerini kullandı. 

Canlı yayında yapılan tartışama kısas sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal