08.08.2022-11:20 (Son Güncelleme:01.11.2022-17:28)


1

Cin çıkarma seansı hakkında açıklamaları

Cin çıkarma seansı hakkında açıklamaları

"Ben sufilerle çalışıyorum. Rahmani varlıklar. 1400 cin kavmini komutlandırabiliyorum" diyen Pelin Hürman aslında canlı yayında yaptıklarının bir cin çıkarma seansı olmadığını "Kendi kanalımda olsun, hiçbir zaman böyle bir şey yapmadım çünkü ben öyle şeylere normalde karşıyım. Üfürükçülüğe karşıyım. Orada sadece insanların farkındalık kazanmasını sağladım. Başka türlü amacım yoktu. Bu donat olayı üzdü beni.” sözleriyle açıkladı.



2

'Linç yedim'

'Linç yedim'

Pelin Hürman, “Bazı videolara çok güldüm ama çok da linç yedim çok da hakarete uğradım. Kişilik haklarıma saldırılar oldu. Namusuma saldırılar oldu. İlmim doğuştan gelmekte. Bunun bir okulu yok, bir öğrenimi yok. İnanan olur, inanmayan olur. Bunlar tartışılır. Herkes inanacak beni sevecek diye bir şey yok" dedi.



3

Şarlatan sözlerine yanıt

Şarlatan sözlerine yanıt

Pelin Hürman’a gelen "Size veya benzer alanlarda faaliyet gösteren kişilere "şarlatan" denilince ne düşünüyorsunuz?" sorusuna karşılık "Bir kere hocalık kavramı nedir? 'Hocayım' diyorlar muska yazıyorlar, okunmuş su veriyorlar, 'sirkeli sularla yıkan' diyorlar. Hoca camidedir. Hoca vaaz verir. Çoğu şarlatana evet ben de karşıyım. İnsanlar da benim için bu şekilde düşünebilir.” dedi.



4

Dolandırıcılıktan bahsetti

Dolandırıcılıktan bahsetti

Devamında “Çünkü o kadar çok bu piyasada böyle insanlar var ki dolandırılıyor. İnsanların çaresizliklerinden yararlanıyorlar. İşin içerisine en başta para girdiği zaman herkes benim için şarlatan ve bozguncudur çünkü bilemezsin ne olacağını yani.” sözlerini kullandı.



5

'Rabbine sığınacaksın'

'Rabbine sığınacaksın'

Ayrıca “İnsanları daha büyük bir kaosun içerisine sokuyorlar. Evet çoğu insan ruhsal durumu sıkıntıda olanlar. Bipolar olanlar var, narsist olanlar var, şizofren hastalığı olanlar var. Bunların hepsi tamamen doktorluk. Tabii ki Rabbine sığınacaksın ama tedavi bilimle olur. Ben 8 yıldan beri bu işin içerisindeyim." sözleriyle açıklamasını yaptı.



6

Para almıyor

Para almıyor

Para almadığını söyleyen Pelin Hürman, "Bedeninin içerisindeki kötü enerjiyi def etmeden asla ve asla para almıyorum. Herhangi bir büyü ve sihir olayı için aylarca ben uğraşıyorum ve bunun sonucunda o insanlar ferahlarlarsa kendileri ücret talep ediyor gönüllerinden ne koparsa. Öyle benim bir fiyatım yok" dedi.



7

Küçüklüğünden beri hissediyor

Küçüklüğünden beri hissediyor

Pelin Hürman, "9 yaşında cinleri hissettiğinizi, karıncaların ayak seslerini duymaya başladığınızı söylediniz. Bununla ilgili aileniz nasıl bir yol izledi?" sorusuna karşılık “Evet 9 yaşında rüya yoluyla hissetmeye başladım. Uykuyla uykusuzluk arasında korkutulmaya başladım. İlk yolumuz tabii ki psikiyatriste oldu. Ben çok psikiyatriste gittim. O zaman anlamıyorsun ki. Kalkıyorum “Nerede nerede” diye korkuyorum.” dedi.



8

Küçüklüğünde neler yaşadı?

Küçüklüğünde neler yaşadı?

Açıklamasına “Tuvalete gidemiyorum. 9 yaşımdan buluğ çağımı atlatana kadar hakikaten kendime gelemedim çünkü bana kavim kavim gözükmeye başladılar. En sonunda bir mahşer alanı oldu. Ateşten çevrelendim. Abdestsiz, cünüp gezenlerin kokusunu almaya başladım. 'A dedim ben kafayı yiyorum.' Gerçekten çok zor zamanlar geçirdim.” sözleriyle devam etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr