Canlı yayında açıkladı: Meral Akşener o isimle bir araya gelecek

İYİ Parti lideri Meral Akşener’in 6’lı masadan ayrılmasının ardından ısınan siyaset gündeminde yeni bir gelişme daha yaşandı. Alınan bilgilere göre Akşener, Cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ersan Şen ile bir görüşme gerçekleştirecek.

05.03.2023-10:15 - (Son Güncelleme: 05.03.2023-10:15) Canlı yayında açıkladı: Meral Akşener o isimle bir araya gelecek

6’lı masanın İYİ Parti lideri Meral Akşener’in ayrılığıyla dağılması sonrasında siyaset gündemi iyiden iyiye ısıttı. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ersan Şen'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü ve Akşener ile Şen'in istişare amacıyla bir araya geleceğini duyurdu.

Hafta içinde görüşme yapılabilir

Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen, katıldığı bir canlı yayında İYİ Parti'den kendisine cumhurbaşkanı adaylığı teklifi gelmesi durumunda aday olabileceğini söyledi. Şen, bunun üzerine, İYİ Parti lideri Akşener'in kendisini aradığını ve hafta içinde bir görüşme yapabileceklerini açıkladı.

Ersan ŞEN

Akşener ile Şen bir araya geliyor

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu da görüşmeyi doğruladı. Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda cumhurbaşkanı adaylığını açıklayan Ersan Şen'in, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştüğünü ve Akşener ile Şen'in istişare amacıyla bir araya geleceğini duyurdu.

Zorlu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bir TV yayını sırasında Sn. Ersan Şen'in partimiz hakkında ortaya koyduğu kıymetli değerlendirmeler sebebiyle Genel Başkanımız kendisini arayarak teşekkür etmiş ve istişare amacıyla görüşmeye davet etmiştir"

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal