24.03.2022-09:12 (Son Güncelleme:26.03.2022-10:57)


1

Asena Erkin, 2009 yılında futbolcu Caner Erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 Haziran 2010 tarihinde evlendiler. Caner Erkin ilişkileri boyunca eşine pahalı hediyeler göndermeyi ihmal etmiyordu.



2

Büyük aşk sürpriz bir şekilde bitti. 25 Nisan 2011 tarihinde Çınar adında bir oğlu oldu. 2016 Ocak ayında eşi Caner Erkin boşanma kararı alarak oğlu ile birlikte evi terk etmiştir.



3

Caner Erkin ile evli olan Asena Erkin, şarkıcı Berkay ile Akmerkez'deki bebek odasından çıkarken objektiflere yakalanmıştı.



4

Eşini aldattığı ileri sürülen Asena Erkin ile Caner Erkin yollarını ayırmıştı.



5

Caner Erkin'in konuşulan bir diğer aşkı da üniversite öğrencisi Dilan Sunar oldu. İddialara göre Caner Erkin, Asena'dan boşanmadan önce Dilan Sunar ile tanıştı.



6

İkili arasındaki arkadaşlık zamanla aşka dönüştü.



7

Fanatik Fenerbahçeli olan Sunar, sık sık Caner Erkin'in maçlarını izlemeye gidiyor.



8

Bir süredir birlikte olan Caner Erkin ve Şükran Ovalı, Roma'da sade bir düğünle evlendi. Milli futbolcu Caner Erkin oğlu Çınar'ın annesi Asena Atalay'dan boşanmamak için uzun süre mücadele etmişti. Fakat boşanmanın hemen ardından da Şükran Ovalı ile yeni bir aşka yelken açmış, bunu da herkese ilan etmişti.



9

Caner Erkin ile 2016 yılında yollarını ayıran Asena Atalay, ayrılığın ardından bir süre gündüz programlarında magazin sunuculuğu yaptı. Akabinde yine sansasyonel bir haber ile oradaki serüveni son buldu. Sunuculuğun ardından bir anda ortadan kayboldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR