05.08.2021-16:31 (Son Güncelleme:07.09.2021-17:24)


1

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de tecrübeli futbolcu Caner Erkin'in Teknik Direktör Vitor Pereira'nın kararının ardından kadro dışı bırakılmasının ardından Menajeri Batur Altıparmak çarpıcı açıklamalarda bulundu.



2

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın beklenmedik kararı ile aniden kadro dışı bırakılan oyuncular arasında yer alan Caner Erkin'in sezonun açılmasına kısa bir süre kala kadro dışı bırakılmasına menajeri büyük bir tepki gösterirken Menajer Batur Altıparmak, Caner Erkin'in kadro dışı kalması ile ilgili açıklamalarda bulundu.



3

Tecrübeli futbolcu Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak, oyuncusunun kadro dışı kalması ile ilgili yapmış olduğu açıklamada ;



4

Batur Altıparmak : Fenerbahçe SK teknik direktörü Vitor Pereira'nın isteği üzerine oyuncumuz Caner Erkin ile gerçekleştirilen toplantıda, "Seni oynatmayı düşünmüyorum. Senin bölgene transfer yapacağız" söylemlerine karşılık olarak oyuncumuz Caner Erkin, her zaman mücadeleye hazır olduğunu ve bölgesine transfer yapılması durumunda da formayı savaşarak alacağını ve kendine güvendiğini iletmiştir.



5

Batur Altıparmak : Ancak Vitor Pereira ve Fenerbahçe yönetim kurulu tarafından sezonun başlamasına 10 gün kala oyuncumuzun kendisine takım bulması iletilmiştir. Bu zaman zarfında Caner Erkin antrenmanlarını takımdan ayrı olarak sürdürecektir. Kamuoyunun bilgisine...



6

Menajer Batur Altıparmak'ın Caner Erkin'in kadro dışı kalması ile ilgili yaptığı açıklama özellikle Fenerbahçe taraftarlarından çok büyük tepki çekerken tecrübeli oyuncu Caner Erkin ise konu ile ilgili henüz bir açıklama yapmadı.



7

Caner Erkin'in Fenerbahçe'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR