Caner Erkin'den Harika Performans

Milli formaya Hırvatistan maçıyla dönen ve 1 asist yapan Caner Erkin, Rusya'yı da boş geçmedi. Tecrübeli sol bek, toplamda 11'inci asistini yaparak Milli Takım tarihinde en çok pası veren tarihteki 7. isim oldu.

16.11.2020-09:00 - (Son Güncelleme: 16.11.2020-08:59) Caner Erkin'den Harika Performans
Bu sezon başında Beşiktaş’tan, Fenerbahçe’ye transfer olan Caner Erkin, Sarı-Lacivertli forma altında şu ana kadar harika bir performans göstermişti. Kanarya’da 8 maçta 3 asist yapan Caner’i, sol bekte sıkıntı çektiğimiz bir dönemde A Milli Takımımız’ın teknik direktörü Şenol Güneş, uzun bir aradan sonra yeniden aday kadroya çağırmıştı. İlk olarak Hırvatistan’la 3-3 biten hazırlık karşılaşmasında ilk 11’de boy gösterdi. Hırvatlar’a karşı 1 asistle oynayan tecrübeli oyuncu, Ruslar’a karşı da boş durmadı. Sol tarafta çok iyi bir performans gösteren 32 yaşındaki oyuncu, rakibin 1-0 öne geçmesi sonrasında Kenan Karaman’ın golünde pası veren isim oldu.

Turan ve Rıdvan Dilmen’i geçti

26’da Kenan’a çok güzel bir orta yapan Caner, Milli forma altında 11. gol pasını vererek Cemil Turan ve Rıdvan Dilmen’i geçti, en çok asist yapan 7. oyuncu oldu. Yıldız oyuncu, Cenk’in çıkmasının ardından kaptan olan Hakan Çalhanoğlu’nun da son anlarda kenara gelmesiyle birlikte kaptanlık pazubandını takarak 90 dakikayı tamamladı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal