Caner Erkin zirvedeki ikiliyi es geçti: Yeni takımının kulüp binasına gitti

Caner Erkin transferinde sıcak gelişme, Başakşehir ile görüşme yapmak için kulüp binasına gitti. Transfer döneminde pek çok kulüp ile adı anılan Caner Erkin'in, kısa bir zaman içerisinde Başakşehir ile anlaşması ve imzayı atması bekleniyor.

27.01.2023-17:01 - (Son Güncelleme: 27.01.2023-17:47) Caner Erkin zirvedeki ikiliyi es geçti: Yeni takımının kulüp binasına gitti

Caner Erkin, Karagümrük’ten ayrılmasından bu yana hem Beşiktaş hem de Galatasaray ile anılıyordu. Ayrıca birkaç İspanyol kulübü ile de adı geçen deneyimli sol bek, şu an İstanbul'da bir transfer görüşmesi gerçekleştiriyor

Caner Erkin ve Başakşehir çok yakın

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Caner Erkin şu anda Başakşehir kulüp binasında ve ciddi bir transfer görüşmesi gerçekleştiriyor. İstanbul'un iki büyüğü olan Beşiktaş ve Galatasaray'a da yazılan 34 yaşındaki sol bek, taraftarın tepkisi nedeniyle bu kulüplere sıcak bakmadığı söyleniyor.

Caner Erkin ve Başakşehir

Caner için epey zamandır çıkan transfer söylentilerinin artık son bulması ve Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı Başakşehir'e imza atması bekleniyor.

Bu sezon 12 maça çıkan yıldız oyuncu 6 asist yaptı.


Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal