Canan Karatay Dünyanın En Sağlıklı Yemeğini Açıkladı

Prof. Dr. Canan Karatay Elazığ'da yaptığı bir konuşmada dünyanın en sağlıklı yiyeceğini açıkladı. Karatay, kameralar önünde de tükettiği ışkının en sağlıklı besin olduğunu açıkladı.

08.05.2018-20:49 - (Son Güncelleme: 08.05.2018-20:41) Canan Karatay Dünyanın En Sağlıklı Yemeğini Açıkladı

İç Hastalıklar ve Kardiyoloji Uzmanı, Prof. Dr. Canan Karatay Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yılmaz’a gerçekleştirdiği ziyaret esnasında önemli açıklamalar yaptı. İnsan bedeni için en sağlıklı yemeği duyuran Karatay, az bilinen bu yerel yemeğin birçok önemli faydası olduğunu açıkladı.

IŞKIN'IN FAYDALARINI ANLATTI

Yerel bir yemek olarak tüketilen ışkının faydalarından konuşan Prof. Dr. Canan Karatay, halka sık sık ışkın yemesini tavsiye etti. Kameralar önünde ışkını bir muz gibi soyarak yiyen Karatay, az bilinen bu mucizevi bitki üzerine açıklamalar yaptı. Prof. Dr. Canan Karatay ışkın yemeği hususunda şu açıklamaları yaptı:

' C VİTAMİNİ DOLU'

"Üzerine yumurta gelince dünyanın en sağlıklı yemeğidir. Bir kere antioksidan, vitamin, C vitamini dolu" Işkının kalp dostu bir yemek olduğunu anlatan Karatay, ışkının yalnızca kalp dostu bir yemek değil aynı zamanda karaciğer, tiroit ve beyin üzerinde de etkileri olan bir yiyecek olduğunu açıkladı.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal