Çanakkale'ye Bağlı Bir Köy Karantinaya Alındı!

Ölümcül ve bulaşıcı olan Covid-19 salgını yurt genelinde ilerleyişini sürdürüyor. Ülke genelinde karantinaya alınan bölgeler arasına Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı bir köy de dahil oldu. Köye giriş çıkışların yasaklandığı duyuruldu.

18.04.2020-16:41 - (Son Güncelleme: 18.04.2020-16:34) Çanakkale'ye Bağlı Bir Köy Karantinaya Alındı!

Ölümcül ve bulaşıcı olan Covid-19 salgını yurt genelinde ilerleyişini sürdürüyor. Ülke genelinde karantinaya alınan bölgeler arasına Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı bir köy de dahil oldu. Köye giriş çıkışların yasaklandığı duyuruldu.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı Uzunalan köyünde yeni tip coronavirüs (Covid-19) tespit edilmesinin ardından köye giriş çıkışlar engellendi.

İlçeye 18 kilometre uzaklıktaki 70 nüfuslu Uzunalan köyüne Ayvacık İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla giriş ve çıkışlar durduruldu. Bunun yanı sıra jandarma ekipleri köye giriş ve çıkışları denetlemek amacıyla bölgeye şerit çekti.

Köy Muhtarı Cengiz Can, konuya yönelik gerçekleştirdiği basın açıklamasında uygulamanın 24 Nisan'a kadar süreceğini dile getirdi. Köyde 3 coronavirüs vakasının olduğunu dile getiren Can, bu nedenle köyün gözlem altında tutulduğunu belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal