Can Yaman'ın yeni işinin bütçesi dudak uçuklattı! O rakamı görenlerin ağzı açık kaldı

Geçtiğimiz yıllarda Erkenci Kuş dizisiyle adını duyuran Can Yaman, magazin gündeminde sıkça yer alırken her yaptığı hareket olay olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sene Diletta Leotta ile evleneceği konuşulan Yaman'ın ilişkisin bitmesiyle kendini iş hayatına attı. Yeni gerçekleşecek iş birliğinde Yaman'ın bir reklamda oynamasına karşılık 1.5 milyon alacağı ortaya çıktı. Bu rakamın gündeme damga gibi düşmesi konuşmalara neden oldu.

17.07.2022-15:47 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-15:47)

Uzun süredir hayatına İtalya'da devam eden Can Yaman son dönemlerde sıklıkla adından bahsettirirken aşk hayatının yanı sıra yaptığı işlerle de adını duyuruyor. İlişkisine son veren başarılı oyuncu şimdiler de ise yeni aşka yelken açtı. Can Yaman'ın yer alacağı yeni reklam üzerine yapılan anlaşmada yer alan rakam yok artık dedirtti. Yaman farkını bir kere daha gösterdi. 

''Güneş gibi güzel''

32 yaşındaki başarılı, yakışıklı oyuncu Can Yaman , instagram hesabı üzerinden sevgisiyle olan fotoğrafını 'Güneş gibi güzel' notu ile paylaştı. 

Can Yaman, yen işi belli oldu

''Güven sorunu var''

Can Yaman'ın eski sevgilisi spiker Leotta, Yaman hakkında güven sorunu olduğunu dile getirmişti. 2017 yılında bir kadın tarafından aldatıldığını söyleyen Yaman, kalbinin kırık olduğunu ve bu yüzden güven problemi yaşadığını belirtti. 

Özel hayatıyla çok kez gündeme gelen Can Yaman şimdiler de ise işi ile adını duyurmaktadır. Yaman, TL Turco dizisinde bölüm başına 1.5 milyon TL alacağı ortaya çıktı. 

Can Yaman, yen işi belli oldu

52.5 milyon TL bütçe ayırdı

Başarılı oyuncu Can Yaman, İtalya'da ticarete atılmasıyla beraber iş birliklerine başladı. Roma'da Nusret gibi bir et lokantası açmaya hazırlanan Yaman, toplamda 52.5 milyon TL bütçe ayırdığı açıklandı. Fiziği ile beğenileri toplayan Yaman, son çıktığı tatilde kaslı pozlarını sosyal medya üzerinden paylaştı. 

Can Yaman, Sandakon dizisi çekimleri için hazırlıklara başladı. 

Can Yaman, Sandakon dizisi

Çekimleri 2022 yılına ertelenen Sandakon'un ardından Can Yaman, "Viola come il mare" adlı polisiye dizi ile izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal