Can Yaman ve Selen Soyder Neden Kavga Etti? Selen Soyder'e Bardak Fırlatan Can Yaman'a Ceza

Bir dönem aynı dizide rol alan Can Yaman ve Selen Soyder arasında yaşanan 'Bardak fırlatma' olayı hakkında mahkeme kararını verdi. Can Yaman ve Selen Soyder'in neden kavga ettiği ise merak edilmeye başlandı.

29.03.2019-18:26 - (Son Güncelleme: 29.03.2019-18:22) Can Yaman ve Selen Soyder Neden Kavga Etti? Selen Soyder'e Bardak Fırlatan Can Yaman'a Ceza

TRT 1'de 2016 yılında yayınlanan Hangimiz Sevmedik adlı dizide Can Yaman ve Selen Soyder birbirlerine aşık iki düşman ailenin çocuklarına hayat veriyordu.

CAN YAMAN VE SELEN SOYDER NEDEN KAVGA ETTİ?

Can Yaman ve Selen Soyder dizinin ilk başladığı dönemlerde aralarında su sızmazken ikili arasında büyük bir kavga yaşandı ve magazin gündeminde uzunca bir süre yerini aldı.

CAN YAMAN BARDAK FIRLATTI

Can Yaman ve Selen Soyder arasında sette bir tartışma yaşandı. İkili arasında yaşanan tartışma bir anda kavgaya dönüştü ve Can Yaman rol arkadaşı güzel oyuncu Selen Soyder'e bardak fırlattığı iddia edildi. İkili arasında yaşanan olay yargıya taşındı.

CAN YAMAN SUÇLU BULUNDU

Mahkeme tarafların tanıklarını dinledi ve sette yer alan kameralardan görüntüleri izledi. Mahkeme Can Yaman'ı haksız buldu ve hakaret ettiği gerekçesiyle 87 günlük adi para cezasına çarptırıldı.

CAN YAMAN AYLIK KAZANCINI AÇIKLADI

Mahkeme tarafından suçlu bulunan Can Yaman'ın günlük kazancı 90 lira olarak belirlendi. Can Yaman, toplamda 7 bin 830 TL ceza ödeyecek.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal