25.08.2022-17:05 (Son Güncelleme:24.08.2023-13:51)


1

Göksu Üçtaş'ın hayatı konu oldu

Göksu Üçtaş'ın hayatı konu oldu

Canlı yayında ilk olarak Burcu Biricik’e Türkiye’yi olimpiyatlarda kadın jimnastik branşında temsil eden Göksu Üçtaş’ın hayatı hakkında empati kurması istendi. Burcu Biricik ise Göksu Üçtaş’ın hayatını dinleyip yorum yaptı.



2

Annesiyle ilgili açıklamaları

Annesiyle ilgili açıklamaları

Kendi annesiyle ilgili açıklamalar yapan Burcu Biricik, "Annemle arkadaş gibiyiz. Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı, annem çalışmak zorunda kaldı. Ben annemden çok küçük yaşta ayrıldım, anneannem ve dedemle büyüdüm.” dedi.



3

'Anneannem, dedem ve dayımla büyüdüm'

'Anneannem, dedem ve dayımla büyüdüm'

Ünlü oyuncunun, “Annem Antalya'da çalışırken, ben anneannem, dedem ve dayımla çok sevgiyle büyüdüm... Sevgi duvarlarım sağlam. İnsanın 4 -7 yaş arasındaki anne baba hikayesi, sıkıntılı olabiliyor" sözleri dikkat çekti.



4

Aybüke Yalçın hikayesi

Aybüke Yalçın hikayesi

Sunucu Ahmet Mümtaz Taylan, 2. olarak 2017 yılında şehit edilen Aybüke Yalçın’ın hikayesini paylaştı.



5

Gözyaşlarına boğuldu

Gözyaşlarına boğuldu

Bunun üzerine Burcu Biricik gözyaşlarına boğuldu. Ahmet Mümtaz Taylan "Zehra Babasından yardım istemeli miydi?" sorusunu sordu.



6

Kendi babasından örnek verdi

Kendi babasından örnek verdi

Burcu Biricik ise kendi babasını örnek göstererek "İstemeliydi... Ben de istemezdim, büyük ihtimal... Yani o zamana kadar yoksan ve ben bu yaşıma kadar bir şekilde yaşam savaşı verip kendi kendime bir şekilde... 'Neredeysen orada kal' derdim. Ben babamla tanışmıyorum...” dedi. Babasının küçük yaşta kendisini ve annesini bıraktığı söylendi.



7

Sözleri damga vurdu

Sözleri damga vurdu

Devamında “Şimdi öyle değil, şimdi herkesi anlamaya çalışıyorum. Hayat ona da bir şey getirmiştir, öylesini tercih etmiştir, başka bir yola girmek zorunda kalmıştır. Bunların hepsiyle kabullenip yola devam ediyorsun. Ben olsam ben de yardım istemeyebilirdim." sözleri gündeme damga vurdu.



8

Okulu bırakıp çalışmış

Okulu bırakıp çalışmış

Ahmet Mümtaz Taylan’ın "Kardeşin için hayallerinden vazgeçer miydin?" sorusuna karşılık ise, abisinin kendisinin okuyabilmesi için okulu bırakıp çalıştığını dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr