05.11.2021-16:22 (Son Güncelleme:26.12.2022-14:51)


1

Camdaki Kız son bölüm

Camdaki Kız son bölüm

Ekranların sevilen dizisi Camdaki Kız, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.



2

son bölümde Nalan'ın, Sedat ile Cana'nın bebeği olacağını öğrenmesi, her şeyi değiştirmiş. Nalan herkesin içinde boşanacağını açıklamıştı.



3

Camdaki Kız'da ayrılık rüzgarı

Camdaki Kız'da ayrılık rüzgarı

2.sezonuna hız kesmeden devam eden Camdaki Kız'dan ayrılık haberi geldi. Hande Ataizi'nin ardından şimdi de Tolga Çıklaçiftçi diziden ayrılıyor.



4

Nur Sürer Camdaki Kıza veda mı etti?

Nur Sürer Camdaki Kıza veda mı etti?

Camdaki Kız dizisinin Feride'si Nur Sürer'e sette veda partisi yapıldı. Cihangirde'ki sete veda eden ünlü oyuncu, "Hepinize teşekkür ediyorum. Yönetmene 43 senedir sinemadayım. Bu kadar yıldır en mutlu olduğum set. Feride'yi beraber çıkardık. Kamera arkasındaki çocuklarım evladım gibiydi. Hiçbiriniz unutmayacağım, buraya geleceğim" dedi. Sürer'e ekip arkadaşları çiçek verdi.



5

Camdaki Kız konuus

Camdaki Kız konuus

Nalan, Türkiye'nin en büyük oteller zinciri Koroğlu'nun şirketinde mimar olarak çalışıyordu. Ta ki kendini Sedat Koroğlu ile evlilik arifesinde bulana kadar. Nalan ve Sedat, geçmişlerindeki sırları halı altına süpürdüklerini düşünürken, umut dolu bir masalın için gezindiğini hissederken kısa bir sürede hayatları karanlık ve yalnızlığa bürünür.



6

Camdaki Kız kitap uyarlaması mı?

Camdaki Kız kitap uyarlaması mı?

Camdaki Kız konusu bakımından baskıcı evliliği konu alır. 25 yıllık psikolog deneyimini kitaplarına yansıtan Gülseren Budayıcıoğlu, aynı adlı romanından uyarlanmıştır.



7

Camdaki Kız oyuncuları

Camdaki Kız oyuncuları

Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan, Selma Ergeç, Nur Sürer, Şerif Erol, Devrim Yakut, Tamer Levent, Hande Ataizi ve Tuğra Tülek dizinin oyuncu kadrosunu oluşturuyor.



8

Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor?

Camdaki Kız dizisi nerede çekiliyor?

Beykoz'un Kanlıca ilçesinde bulunan yalının adı Esra Umur Yalısı'dır. 165 milyon liralık değeriyle yalının komşularından biri de Arzu Sabancı'dır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr