Camdaki Kız dizisi sonunda ne oluyor? Camdaki Kız gerçek hayat hikayesi ne?

Kanal D'de yayınlanan dizilerden en sevilenlerinden biri Camdaki Kız dizisi finali netleşti. Roman uyarlaması olan dizinin sonunda neler olacağı, izleyiciyi oldukça şaşırttı. Peki Camdaki Kız'ın sonunda ne olacak? Camdaki Kız sonu nasıl bitecek? Detaylar haberimizde..

26.05.2022-20:53 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-20:53) Camdaki Kız dizisi sonunda ne oluyor? Camdaki Kız gerçek hayat hikayesi ne?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki kız dizisi izleyicisi tarafından merakla takip ediliyor. Dizi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitaplarından birinin uyarlamasıdır. Dizinin konusu gerçek bir hikayeden gelmektedir

Kitabın yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu hastalarından biri olan Nalan'ın hikayesini romanlaştırarak okuyucusuna sundu. Çok ilgi çeken kitap daha sonra televizyon ekranlarına uyarlandı. Dizinin finali yaklaşırken peki romanın sonu nasıl bitiyor?

Nalan

Nalan doğarken annesi vefat eder. Onu dedesi ve anneannesi büyütür. Aslında Ankara'da dünyaya gelmiştir fakat annesi küçük yaşta Nalan'ı doğurduğu için yapılan baskılardan kaçmışlardır. Ve İstanbula'a gelmişlerdir.

Fakat Nalan anneannesini ve dedesini öz anne babası zannetmektedir. Nalan baskılar nedeniyle ilkokula başladığı zaman konuşmaz ve öğretmenleri zekasından endişe ederler. Bu durum zamanla düzelir.

Hayatının çoğu kısmı bir camda oturarak insanların hayatlarını seyretmekle geçmektedir. Daha sonra okulu bitirerek iç mimar olan Nalan, şirkette işe başlar. Daha sonra bir şekilde şirket sahibin oğlu Sedat ile evlenir. Ancak evlilikten beklediği ilgiyi sevgiyi göremez.

Nalan'ın babası kalp krizi ile vefat eder. Nalan babası öldükten sonra gerçekler ile annesi aracılığı ile yüzleşir. Annesi ise çok geçmeden intihar eder.

Nalan'sa ailenin baskıları ile hamile kalır fakat doğum yaptıktan 3 gün sonra bebeği ölür.

Kötü olayların üs tüste gelmesiyle şirkete geri dönmeye karar veren Nalan'ın şoförlüğünü Hayri yapmaktadır.nalan

Hayri

Hayri ise yoksulluk içinde büyümüştür. Küçüklüğünde babası tarafından çok kez şiddete maruz kalmıştır. 6 yaşındayken annesi vefat etmiştir. 10 yaşında ise kardeşini kaybeder. Bu üst üste kayıplar Hayri için çok büyük travmalardır.

Babası ikinci kere evlenen Hayri, üvey annesi tarafından da kötü davranılarak travmaları çoğalır. Askerden sonra Türkan ile evlenen Hayri, evlendikten sonrada üvey annesi, üvey kardeşleri ve babasıyla aynı evde yaşamaktadır. Türkan'la olan evlilikten 3 çocuğu olur. Şirkette çalışmaya başlamış olan Hayri, Nalan'dan da hoşlanmaya başlar.hayri

Nalan ve Hayri

Nalan'ın doğum günüdür ve Sedat bu günü hatırlamaz. Nalan ise yakın zaman içinde hem babasını hem annesini hem de evladını kaybetmiştir. Sedat'ın yanında olmasını bekleyen Nalan bu beklentiden cevap alamazken yanında olan kişi Hayri olur. Nalan'da zamanla Hayri'nin ilgisini anlar. Fakat evli ve 3 çocuğu olduğunu bilmemektedir.

Zaman geçtikçe Nalan Sedat'tan ayrılmayı düşünür ve Hayri ile bir hayat hayal etmektedir. Boşanma kararını veren Nalan Sedat'ın ailesi karşı çıksa da kısa sürede boşanırlar.

Nalan boşanmanın ardından Hayri ile yaşamaya başlar ve gerçekleri öğrenir. Gerçekleri kabul eden Nalan, Hayri'nin karısı ve çocukları ile bile görüşmektedir.

7 sene sonra Hayri Nalan'dan ayrılmak ister. Nalan'ı bir laz kızı ile aldatır. Nalan ayrılığı kabul etmez ve intihar etmeye kalkışır. Daha sonra Hayri Nalan'ı psikoloğa götürür. Nalan seanslardan sonra iyileşir. Kafa karışıklığı yaşamış olan Hayri laz olan kızla evlenmekten vazgeçince kız tarafından bıçaklanarak öldürülür.nalan

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal