Camdaki Kız dizisi nasıl bitiyor? Camdaki Kız dizisi hikayesinin sonunda neler oluyor?

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Camdaki Kız bu sezonun finalini yapmak için son bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 16 Haziran Perşembe günü sezon finali yapacak olan Camdaki Kız dizisi için büyük heyecan başladı. Camdaki Kız dizisinin nasıl final yapacağı ve nelerin yaşanacağı ise araştırılmaya başlandı İzleyici kitlesi oldukça büyük olan Camdaki Kız dizisinin sevenlerinin merak ettiği hikayenin sonu haberimizde yer almaktadır.

16.06.2022-19:45 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-19:45) Camdaki Kız dizisi nasıl bitiyor? Camdaki Kız dizisi hikayesinin sonunda neler oluyor?

Camdaki Kız dizisi kitaptan uyarlanarak ekranlara taşınırken kitabın yazarı Psikolog Gülseren Budaycıoğlu olurken romanın sonu ise merak edilmektedir. İlgi gören kitabının ekranlara yansımasıyla beraber büyük bir kitleye sahip oldu. Camdaki Kız dizisi bu sezonun bitirmeye hazırlanırken sezon finaliyle ekranlara gelmektedir. 16 Haziran 2022 Perşembe günü yayınlanacak Camdaki Kız dizisinin sonu haberimizde

Nalan'ın hikayesi

Ankara'da dünyaya gelen Nalan'ın doğumunda annesini kaybeder fakat anneannesi ve dedesi her zaman yanında olur. Annesinin küçük yaşta yaptığı evlilikten doları laf sözlerinin çıkmasıyla beraber İstanbul'a taşındı.

Camdaki Kız romanın sonu

Anne babası meğer anneannesi ve dedesiymiş

Nalan'ın annesinin doğum da hayatını kaybetmesi sonrasında anneanne ve dedesi öz anne babası yerine geçerek bu gerçeği her zaman sakladı. Yaşanılan baskılardan dolayı zor anlar yaşayan Nalan, okulda başladığında konuşamamasıyla öğretmenlerin dikkatini çekti. Öğretmenlerinin desteği ile bu sorunu atlattı.

Tüm yaşantısı bir zamanı önünde geçen Nalan, büyüyerek başarılı bir mimar oldu. İşe başladığı şirketin sahibinin oğlu Sedat ile evlilik yaparak istediği hayatı yaşayamaz hale geldi.

Nalan ve Hayri'nin hikayesi

Romanda geçen Nalan ve Hayri'nin hikayesi başlangıcı şöyledir;

Nalan'ın doğum gününde, eşi onun doğum günü hatırlamaz. Nalan da yakında zamanda hem annesinin hem de babasını hem de çocuğunu kaybetmiştir. Nalan yanında eşinin olmasını beklerken Hayri'nin yanında olmasıyla hikaye başlar. Hayri'nin Nalan'a olan ilgisi gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Fakat Hayri'nin evli ve çocuklu olması bilinmemektedir. Nalan'ın eşinden ayrılması üzerine Hayri ile ilişkiye başlaması bütün ipleri kopardı. Daha sonradan Hayri'nin evli ve çocuklu olduğunu öğrenen Nalan her şeye rağmen kabul eder.

Camdaki Kız sonu nasıl bitiyor?

Hayri'nin ölümü

7 yıl geçen süreden sonra Hayri, Nalan'dan ayrılma kararı alır. Daha önceden eşini Nalan ile aldatan Hayri bu defa da Nalan'ı Laz kızı ile aldatır. Fakat bu ayrılık ağır gelen Nalan intihar girişiminde bulunur. Yaşanan olumsuzluklar sonrasında Hayri, Nalan'ı psikoloğa götürmeye başladı. Kafası karışan Hayri Laz kızından ayrılıp Nalan'a geri dönmesinin ardından Laz kızı tarafından kalbinden bıçaklanarak öldü.

Sonunda ne oluyor?

Nalan'ın hayatında geçen olumsuzluklara rağmen başarılı ve ayakta duran bir kadın olarak imar olurken resim kurslarına gider ve kurstaki hocası babası çıkar. 

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal