Call of Duty kehaneti gündemde: Ulusal milliyetçiler hükümete isyan etti

Rus paralı asker grubu Wagner’in hükümete karşı isyan etmesi sonrası dünyaca ünlü bilgisayar oyunu Call of Duty’nin dördüncü oyunundaki konuşmalar sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

25.06.2023-10:04 - (Son Güncelleme: 25.06.2023-10:04) Call of Duty kehaneti gündemde: Ulusal milliyetçiler hükümete isyan etti

Tüm dünyanın gündeminde yer alan Rusya-Wagner gerilimi ile ilgili olarak dünyanın en popüler oyun serilerinden birisi olan Call of Duty’nin dördüncü oyunundaki ‘Civil War in Russia’ görevindeki konuşmalar yeniden gündem oldu. Oyundaki bazı konuşmaların Rusya ile Wagner arasındaki gerginlik ile doğrudan bağlantılı olması dikkat çekti.

Ulusal milliyetçiler hükümete isyan etti

2007 yılında satışa sunulan Call of Duty Modern Warfarea adlı oyunun 'Civil War in Russia' görevinde geçen konuşmalar sosyal medyada gündem oldu. 

Call of Duty Kehaneti

Oyunda görev öncesi Captain Price ve Gaz'ın arasında geçen bir konuşmada Price, "Rusya'da bir iç savaş oluyor, aşırı milliyetçi isyancılara karşı hükümet yanlıları ve tehlikede olan 15.000 nükleer silah var." ifadelerini kullanması dikkat çekti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal