Çalışan Kadın Nasıl Giyinmeli?

Seçeceğiniz doğru parçalarla hem şık hem de rahat olmak mümkün. Peki çalışan kadın nasıl giyinmeli? Kolay kombinler yapmak için öğrenmek isteyeceğiniz püf noktalarını haberimizde bulabilirsiniz.

09.06.2020-12:35 - (Son Güncelleme: 09.06.2020-12:34) Çalışan Kadın Nasıl Giyinmeli?

Kadınlar bulundukları her ortamda güzel görünmek ister. Yorucu bir işte çalışmak, erken kalkmak, uykusuz kalmak şık görünmenize engel olmadığı için çalışırken kusursuz kombinler yapabilirsiniz.

Ofis Şıklığı Nasıl Yakalanır?

Çalışan kadınların bakımlarını ihmal etmemesi ve her daim giyimine özen göstermesi gerekiyor. Kendimizi güzel hissetmediğimiz ortamlarda enerjimiz düştüğü için iş yerinde de performansımız düşecektir. Özgüveninizi düşürecek seçimler yaptığınızda yeterince güler yüzlü olmanız da zor. Doğru kombinler yapmak için uyumadan önce parçaları seçebilir ve nasıl makyaj yapacağınıza karar verebilirsiniz.

Şık kombinler yaparken seçeceğiniz parçaların rahat olması önemli. Bacakları saran pantolonlar ne kadar zarif görünse de bir süre bacaklarınızı ağrıtacağı için bu modelleri seçmemeye özen göstermelisiniz. İnce bacaklarınızı ön plana çıkarmak istiyorsanız parlak taytlar tam size göre. Bu taytların üzerine volanlı gömlek giyebilir ve hem rahat hem şık olabilirsiniz.

Şık kombinler yapmak için günlük elbiseleri kombin listenize ekleyin. Yeni sezonun en trend parçalarından olan pilili elbiseler rahat kombinler yapmanızı sağlayacaktır. Bu elbiselerin altında kısa topuklu ayakkabılar kullanabilir ve istediğiniz görünümü elde edebilirsiniz. Mom jeans kombini yapmak istiyorsanız şık görünmek için seçeceğiniz parçalar ipek gömlek, ince topuklu tek bantlı ayakkabılar olmalı.

İş Yerinde Nasıl Ayakkabılar Giyilmeli?

İş yerinde giyeceğimiz kıyafetleri özenle seçiyor ve her ortamda şık görünmek istiyoruz. Özgüvenimizi yükselten parçaları tercih etmenin enerjimizi yükselttiği de efsane değil. Verimli çalışmak için kendimizi en iyi hissedeceğimiz kombinleri yapmamız gerekiyor. İş hayatına yeni başladınız ve hangi seçimlerine daha doğru olacağına karar veremiyor olabilir. Çalışan kadın nasıl giyinmeli; şık ve rahat parçalar tercih etmeli, sevdiğimiz kıyafetleri kullanmalı ve ayakkabı seçimini doğru yapmalıyız.

Ayakkabıların kadınların üzerinde sihirli bir etkisi vardır. Özgüven ve topuk boyu arasında doğru orantı olduğunu da söyleyebiliriz. İyi hissetmek için şık, trend bir topuklu ayakkabıya ihtiyacınız var. Tüm gün bu ayakkabıların üzerinde duracağınızı düşünerek rahat modeller tercih etmelisiniz. Stilletto iş yerinde giymek için en çok tercih edilen modellerden olsa da parmaklarınızı sıkacak olan bu ayakkabılarla iş yerinde rahat etmeniz zordur. Parmak dekolteli, tek bantlı, bağcıklı topuklu ayakkabılarla daha rahat edebilirsiniz. Çalışan kadınların ayakkabı seçimleri bağcıklı dolgu topuk ve kalın tabanlı spor ayakkabılar olabilir.

İş Yerinde Hangi Etekler Giyilebilir?

Etek, kadınları en zarif gösteren parçalar arasında yerini alırken istediğimiz her ortamda giyme özgürlüğünü de veriyor. Etek kombini yapmak isteyen çalışan kadın nasıl giyinmeli; bedeni saran midi boy etekler veya uzun pilili etekler tercih edebilirsiniz. Sezonun en trend parçalarından olan bu eteklerle spor ayakkabı kullanabilir veya kısa topuklu ayakkabılarla kombini tamamlayabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal