Çakma Sosyalist Enver Aysever, Tunç Soyer'e Tazminat Davası Açtı

CHP’de ortalık karışıyor. CHP’li belediyeler tarafından kendisine özel verilen ihalelerle bilinen Enver Aysever, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden iptal olan ihalesi için 50 bin lira tazminat istedi.

28.06.2021-14:42 - (Son Güncelleme: 28.06.2021-14:42) Çakma Sosyalist Enver Aysever, Tunç Soyer'e Tazminat Davası Açtı

Enver Aysever ile İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı ile gerginlik artıyor. İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer önceki aylarda Tunç Soyer liderliğinde olan İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde gazeteci olan Enver Aysever'le ‘2021 Yılı Yaşam Boyu Eğitim Projesi Atölye Etkinlikleri Hizmeti’ için toplamda 238 bin 500 liralık bir anlaşma yaptığı tespit edilmişti. Söz konusu ihalenin şartları ise gazeteci Enver Aysever'in cebini doldurmak için ayarlanması kamuoyunun tepki göstermesine neden oldu. 

İHALE İPTAL EDİLDİ

Belirlenen ihalenin tepki alması üzerine, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de ihalenin iptal edildiğini belirledi. Belediye Başkanı Tunç Soyer'e ihalenin iptalinin ardından dava açacağını bildirerek gazeteci Aysever'den ilk kesin adım geldi.

50 BİN LİRALIK DAVA

Diğer yandan Dava açma nedenini ilk olarak kamuoyunda zedelenen itibarını onarma peşinde olduğunu söyleyen Aysever, CHP'li belediyeden yine para isteyerek 50 bin liralık tazminat davası açtı.

‘İSTEDİĞİ RAKAM FAHİŞ’

Yapılan ihalenin iptalinden evvel önceki senede CHP'li belediyeden atölye için para isteyen gazeteci Aysever'in tazminat isteğinin ardından Belediye Başkanı Tunç Soyer, söz konusu bu miktarın fahiş olduğunu dile getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal