Çakallarla Dans 6 ne zaman vizyona girecek? Şevket Çoruh'tan yükleniyor paylaşımı

Sevilen serilerden Çakallarla Dans filminin yenisinin ne zaman çıkacağı insanlar tarafından merakla bekleniyor. Peki Çakallarla Dans 6 filmi ne zaman yayınlanacak? Tüm detaylar haberimizde.

28.06.2022-11:58 - (Son Güncelleme: 28.06.2022-11:58) Çakallarla Dans 6 ne zaman vizyona girecek? Şevket Çoruh'tan yükleniyor paylaşımı

Şevket Çoruh'un Çakallarla Dans filminin ne zaman yayınlanacağı son zamanlarda internet üzerinden en çok araştırılan konulardan biri oldu. Peki Çakallarla Dans 6 filmi ne zaman vizyona giriyor? Çakallarla Dans 6 filmi ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Çakallarla Dans 6 filmi

Çakallarla Dans 6 filminin oyuncu kadrosunda geçtiğimiz filmlerde Şevket Çoruh, Didem Balçın, İlker Ayrık, Murat Akkoyunlu ve Timur Acar gibi sevilen oyuncular yer alıyordu. Yeni filmde ise Ebru Cündübeyoğlu, Kemal Zeydan, Nurettin Sönmez, Mine Kılıç ve Elvan Dişli gibi isimler de kadroya katıldı. Çakallarla Dans filminin ilki 2010 senesinde beyaz perdede seyirci ile buluşmuştu ve o günden beri sevilen film seri haline gelerek devam etti. 

Çakallarla Dans 6 Filmi Konusu ve Oyuncuları

Şevket Çoruh, film serisinde Gökhan karakterine hayat veriyor. Yeni Çakallarla Dans filminin yakın zamanda seyirciyle buluşacağı müjdesini Şevket Çoruh sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Film setinden bir fotoğrafı paylaşan Şevket Çoruh, fotoğrafın altına "Yükleniyor..." açıklamasını yaptı. 

Gizem Eroğlu
gizemeroğlu@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal