Çağlar Söyüncü Sezonu Kapattı

İngiltere Premier Lig kulüplerinden Leicester City'de görev yapan milli oyuncu Çağlar Söyüncü, son lig karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart sebebiyle 3 maç ceza alarak sezonu sonlandırdı.

15.07.2020-08:43 - (Son Güncelleme: 15.07.2020-08:41) Çağlar Söyüncü Sezonu Kapattı

Basın toplantısı yapan Leicester City'nin teknik patronu Brendan Rogers, sezonu sonlandıran Çağlar Söyüncü ile konuştuğunu aktaratak, "Takımda istemediğimiz türden bir disiplinsizlik yaptı. Sezon boyunca birinci sınıf bir performans sergiledi. Bunu yaparken hırsını yönetmeyi de başardı. Bu tecrübeden ders çıkaracaktır." şeklinde belirtti.

Kişisel twitter hesabından ise yaptığı hareketi sebebiyle özür dileyen Çağlar Söyüncü "Bu formayı her giydiğimde sorumluluklarımın farkında olmaya çalışıyorum. Yaptığım gereksiz hata nedeniyle taraftarı ve kendimi üzdüğümün farkındayım. Daha da önemlisi, kötü bir örnek olarak gösterilmek, yaşamak istediğim bir deneyim değil. Takım arkadaşlarım ve taraftardan özür dilerim." açıklamasını yaptı.

İngiltere Premier Lig'in 35. hafta maçında deplasmanda Bournemouth'a 4-1 kaybeden Leicester City'de karşılaşmanın 67. dakikasında gol sonrası kaleden topu almak isteyen rakibine tekme atan Çağlar Söyüncü, doğrudan kırmızı kart görmüştü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal