Çağlar Söyüncü kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü hangi takımlarda oynadı? Çağlar Söyüncü biyografisi ve istatistikleri

Fenerbahçe, ara transfer döneminde Leicester City’nin milli oyuncusu Çağlar Söyüncü’yü kiralık olarak kadrosuna kattı. Futbol severler ise Çağlar Söyüncü’nün oynadığı takımlar ve istatistikleri hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Çağlar Söyüncü kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü hangi takımlarda oynadı? Çağlar Söyüncü hakkında merak edilenler haberimizde…

27.01.2024-17:19 - (Son Güncelleme: 27.01.2024-17:19)

Leonardo Bonucci transferinden sonra savunma hattına bir takviye daha yapmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bonservisi İngiliz ekibi Leicester City’de olan ve sezonun ilk yarısını La Liga ekiplerinden Atletico Madrid’de kiralık olarak geçiren milli futbolcu Çağlar Söyüncü’yü kadrosuna kattı. Futbol severler bu transferin ardından Çağlar Söyüncü Kimdir, nereli ve kaç yaşında? Fenerbahçe’nin yeni transferi Çağlar Söyüncü hangi takımlarda oynadı? gibi soruları internet üzerinden araştırmaya başladı. 

Çağlar Söyüncü kimdir?

Çağlar Söyüncü, 23 Mayıs 1996 tarihinde İzmir, Menemen'de dünyaya gözlerini açtı. Genç futbolcu, Menemen Belediyespor'da başladığı futbol kariyerinin ardından Bucaspor, Gümüşorduspor ve Altınordu gibi kulüplerde ter döktü.

Çağlar Söyüncü

Altınordu'dan 2.500.000€ bonservis bedeliyle Alman ekibi Freiburg’a transfer olan Çağlar Söyüncü, bu hamlesiyle 1. Lig'den yurt dışına transfer olan ilk futbolcu unvanını elde etti. Leicester City forması giydikten sonra, 2023 yılında Atletico Madrid'e transfer oldu. Kariyerindeki başarıları arasında Leicester City ile kazandığı FA Cup ve Community Shield bulunan Söyüncü, aynı zamanda PFA Yılın Premier Lig Takımı'na seçilerek dikkatleri üzerine çekti. Türkiye milli takımında da çeşitli yaş kategorilerinde forma şansı bulan genç futbolcu, yetenekleriyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Çağlar Söyüncü oynadığı takımlar

Çağlar Söyüncü’nün kariyeri boyunca forma giydiği takımlar şu şekilde:

2006-2011 Menemen Belediyespor

2011-2013 Bucaspor

2013-2014 Gümüşordu

2014-2016 Altınordu

2016-2018 Freiburg

2018- Leicester City

2023- Atletico Madrid

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal