Çağlar Ökten Lara Şehiroğlu'ndan neden ayrıldı? Lara Şehiroğlu kimdir, kaç yaşında?

Çağlar Ökten'in Seda Sayan'a evlilik teklifi etmesinin ardından eski sevgilisi olan Lara Şehiroğlu merak edilmeye başlandı. Çok kısa zaman öncesine kadar Şehiroğlu ile birlikte olduğu ve hatta ilişkilerinin ciddi boyutlarda olduğu ileri sürülen Çağlar Ökten'e Seda Sayan tarafından sunulan bir teklif sonrasında karar değiştirdiği ileri sürülüyor.

18.03.2022-20:02 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-20:03) Çağlar Ökten Lara Şehiroğlu'ndan neden ayrıldı? Lara Şehiroğlu kimdir, kaç yaşında?

Çağlar Ökten ile ilgili evlilik teklifinden sonra yeni iddialar ortaya atıldı. Seda Sayan'a yaptığı evlilik teklifinin, Sayan'ın albüm yapma sözünden dolayı olduğu ve ciddiye giden ilişkisini de bu yüzden bitirdiği ileri sürülüyor. Bu konuda Lara Şehiroğlu tarafından gelecek olan açıklamalarla beraber Şehiroğlu'nun kim olduğu da merak edilmekte.

Lara Şehiroğlu kimdir?

Şehiroğlu şuan İstanbul'da yaşamakta. Modellik yaptığı bilinen Lara'nın instagram hesabı ise 'larasehiroglu'. Lara'nın Çağlar Ökten ile uzun süreli bir beraberlik yaşadığı ve ilişkilerinin evlilik yolunda ilerlediği ileri sürülmekte. 

Uzun süreli olan ilişkilerinin ardından Ökten'in Sayan'a evlilik yapana dek Lara'nın instagram hesabından fotoğrafları silmediği biliniyor. 4 yıllık ilişkilerinin ardından evlilik kararı almalarına rağmen ilişkinin bir anda bitmesi dikkat çekti. 

Takvim gazetesinde yayınlanan iddiaya göre, "Sayan, Çağlar Ökten'e ilişkisini bitirme karşılığında albüm yapmayı teklif etti. Sayan, Çağlar Ökten'e "İlişkini bitirmen karşılığında sana albüm yaparım" vaadinde bulundu ve bu sebeple Çağlar Ökten evlilik planları yaptığı sevgilisi Lara'yla bir gecede ayrıldığı iddia edildi."

çağlar ökten evlenme teklifi

Çağlar Ökten kimdir?

Çağlar Ökten şuan Seda Sayan ile birlikte ve daha öncesinde Sayan'ın sunuculuk yaptığı "Sabahın Sultanı Seda Sayan" isimli programda solistlik yapmaktaydı. Sayan'dan yaşça küçük olan Ökten 34 yaşındadır. Sayan ile aralarındaki yaş farkı ise 25'tir. 

Ökten 1987 yılında Mersin ilinde dünyaya gelmiştir. Küçüklüğünden itibaren müzik ile çok ilgili olan Ökten'in babası elektrik teknisyenidir. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda eğitimini tamamlamıştır. Ökten bu zamana kadar birçok beste ve şarkı yapmıştır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal