Çağlar: 'İngiltere'de Ülkemi Temsil Etmekten Mutluyum'

İngiltere'nin Leicester City kulübünde top koşturan Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de Türkiye'yi temsil ettiği için çok mutlu olduğunu aktardı.

30.06.2020-14:02 - (Son Güncelleme: 30.06.2020-14:00) Çağlar: 'İngiltere'de Ülkemi Temsil Etmekten Mutluyum'

Çağlar Söyüncü, Premier Lig'de ülkesini temsil ettiği için mutlu olduğunu duyurdu.

Takımın resmi internet sitesinde açıklamaları paylaşılan genç savunmacı, "Premier Lig'de ülkemi temsil ediyorum. Bu beni çok ama çok mutlu ediyor. Leicester City'yi destekleyen birçok Türk taraftar var ve kulübün bunu hak ettiğine inanıyorum." şeklinde konuştu.

Everton'a karşı yarın yapacakları lig maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan 24 yaşındaki savunmacı, "Premier Lig'de kolay maç yok. Tecrübeli, genç ve yetenekli futbolculardan oluşan iyi bir takımız ve iyi bir maç çıkarabiliriz." dedi

'RODGERS'IN HARİKA BİR KARİYERİ VAR'

Çağlar, taraftarın kendisine ve takım arkadaşlarına gösterdiği sevgiden ötürü mutluluk duyduğunu belirtirken karşılaşmaların seyircisiz oynanmasının da tuhaf geldiğini duyurdu.

Teknik adam Brendan Rodgers'la alakalı da açıklamalarda bulunan Çağlar, "Geldiği ilk günden beri kulübe çok pozitif etkisi oldu. Özellikle genç oyunculara çok katkısı oldu. Sürekli konuşuyoruz ve bana kişisel olarak çok yardım ediyor. Harika bir kariyeri var, sorabileceğim her şeyi soruyorum." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal