Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden neden ayrıldı, geri gelir mi?

TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat’ta Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrıldığı haberi hayranlarında derin bir üzüntü yaratmıştı. Peki Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden neden ayrıldı, geri gelir mi? Sorunun yanıtı haberimizde...

30.05.2022-09:18 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-09:18) Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden neden ayrıldı, geri gelir mi?

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla bu sezona damga vuran yapımlardan birisi olmayı başardı. Yorucu bir sezonun sona gelen Teşkilat dizisi 48. bölüm ile beraber sezon finalini yapacak. Ekrana gelecek olacak son bölümde Pınar, Hulki ve Serdar, patlamak üzere olan bombalı bir binada sıkışması ve Zehra’nın gözyaşları içindeki görüntüleri akıllara Serdar’ın diziye veda edeceği düşüncesini getirdi. Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı iddia edildi.

Çağlar Ertuğrul Teşkilat dizisinden neden ayrıldı, geri gelir mi?

Ekranların reyting rekortmeni dizilerinden Teşkilat’ta bir sezonun daha sonuna geliniyor. Başarılı dizi 48. bölümle beraber sezon finali yapacak. Teşkilat sezon finali öncesinde ise Çağlar Ertuğrul’un ayrılık haberi konuşuluyor.

Bazı iddialara göre Serdar karakteriyle dizide yer alan Çağlar Ertuğrul diziye kendi isteğiyle veda etti. Yapımcı şirket her ne kadar Ertuğrul’u yapımda tutma çabası gösterse de yakışıklı oyuncunun istediği ücret bu durumu imkansız hale getirdi.

Teşkilat Serdar ayrıldı mı

Nihat Altınkaya, Ezgi Şenler, Tuncer Salman,Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav ve Gürkan Uygun’un ardından Teşkilat dizisinden ayrılan son isim Çağlar Ertuğrul oldu. Tims&B Productions’ın yapımcılık görevini üstlendiği Teşkilat dizisi 3. sezon onayını almıştı. Söz konusu isimlerin projeye vedasıyla beraber Teşkilat 3. sezonda bambaşka bir oyuncu kadrosu izleyenleri karşılayacak. Dizinin başrol kadrosundan sadece Zehra karakterini canlandıran güzel oyuncu Deniz Baysal Yurtçu ayrılmadı.

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisine geri döneceği yönünde iddialar çıksa da alınan bilgilere göre bu iddiaların aslı yok. Yani yakışıklı oyuncu Teşkilat dizisine geri dönmemek üzere veda etti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal