Armağan çağlayan’ın youtube programına konuk olan çağla şikel, kız çocuk sahibi olabilmek için yumurtasını dondurduğunu açıkladı.
2008 yılında dünyaevine girdiği şarkıcı emre altuğ'dan 2015'te boşanan çağla şikel, armağan çağlayan’ın youtube programında bilinmeyenlerini anlattı.
İki erkek çocuğu olan manken çağla şikel, bir kızının olmasını çok istediğini belirterek ‘bence tam anne olmak için yaratılmış bir kadınım. iki tane erkek evladım oldu. binlerce kez şükürler olsun tabi ki ama hala o oğlak burcunun inatçı yapısından içimde bir yerlerde bir kız çocuğu hala var. olur, yani bence olur. istediğim her şey olduğuna göre bence onun da olması gerekiyor teknik olarak’ dedi.
Armağan çağlayan’ın ‘babaanne olduğunuzda keşke bir kızım olsaydı demeyin’ sözlerine şikel, ‘tabi canım ben bunun için tüm önlemlerini aldım’ yanıtını verdi.
‘yumurta mı dondurdun, ne yaptınız?’ sorusuna ‘evet’ cevabını veren ünlü manken; ‘o kadar ciddiyim yani. bunun için çaba sarf etmiyorum. bu benim için hakikaten büyük bir fantezi. iki tane çocuğun var neden yumurta dondurasın ki? 'ben hissetmişimdir onu, kesin hissetmişimdir oraya boşuna gitmemişimdir' diyorum. onu bana yaptıran şeyin bir gün geri döneceğine inanıyorum’ şeklinde açıklama yaptı.