Çağdaş Atan Kayserispor ile mi anlaştı? Kayserispor teknik direktörlük için Çağdaş Atan ile anlaştığını resmen açıkladı

Genç teknik adam Çağdaş Atan, Süper Lig’e geri mi dönüyor? Kayserispor ile anlaşma sağladı mı ? Kayserispor, teknik direktörlük görevine Çağdaş Atan’ın getirildiğini açıkladı.

16.06.2022-09:15 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-09:15) Çağdaş Atan Kayserispor ile mi anlaştı? Kayserispor teknik direktörlük için Çağdaş Atan ile anlaştığını resmen açıkladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da teknik direktör konusu sonunda çözüme ulaştı. Geçtiğimiz haftalarda ilk olarak Hatayspor ile yollarını ayıran Ömer Erdoğan ile anlaşma sağlayan Kayserispor Kulübü’nün yaptığı anlaşma büyük ses getirmişti.

Ömer Erdoğan ile anlaşma iptal olmuştu

Ömer Erdoğan ile Kayserispor arasındaki anlaşma beklenmedik bir şekilde bozulunca, kulüpteki teknik direktör konusundaki belirsizlik yeniden gündeme gelmişti.

Çağdaş Atan ile görüşmeler başlandı

Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı ve yönetimi arasında yapılan görüşmelerde teknik direktörlük için Çağdaş Atan’ın ismi öne çıkarken, görüşmeler hızlıca başladı.


Anlaşma sağlandı

Çağdaş Atan ile görüşmelere başlayan Kayserispor yönetimi genç teknik adam ile anlaşmaya vardı.

Kulüpten resmi açıklama yapıldı

Kayserispor Kulübü’nden Teknik Direktör Çağdaş Atan ile ilgili olarak yapılan resmi açıklamada ;

‘ Kulübümüz, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile anlaşmaya varmıştır. Büyük Kayserispor camiasına hayırlı olsun. ‘ ifadelerine yer verildi.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal