Cadde Ortasında Bayılan Arkadaşlarına Aldırmadan Nargile İçtiler

Balıkesir'in Edremit ilçesinde sokak ortasında nargile içen gençler kendilerinden geçti. Gençlerin o halleri bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

13.10.2020-11:45 - (Son Güncelleme: 13.10.2020-11:18) Cadde Ortasında Bayılan Arkadaşlarına Aldırmadan Nargile İçtiler

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yaşı küçük çocukların nargile içerken kendilerinden geçtiği anlar, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Dün akşam saatlerinde Gazicelal Mahallesi'nde adliye arkasında çekilen görüntülerde, yaşları küçük olan 2 kız 4 erkek çocuğun nargile içtikleri görülüyor. Nargile içen bir çocuğun fenalaşarak yerde baygın yatması dikkat çekiyor.

BAYILAN ARKADAŞLARINI UMURSAMADILAR

Görüntülenen çocukların nargile mi içtikleri yoksa sokak ortasında uyuşturucu mu kulandıkları bilinmiyor. Kız çocuklarının ilgisi hayret uyandırırken, çocukların arkadaşlarının bayılmasına rağmen aldırış etmeden nargile keyfine devam etmesi görüntülere yansıdı.

ZORLUKLA AYAĞA KALKTI

Çocukların cadde ortasında nargile içmesi saniye saniye görüntülenirken, kendinden geçerek yerde baygın yatan çocuğun arkadaşları ayrıldıktan sonra kendine geldiği, zorlukla ayağa kalkıp sendeleyerek ayrıldığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal