Buzluğa Bozuk Para Koyarsanız Bakın Bu Sorun Çözülüyor!

Eğer eve geldiğinizde ne olduğunu öğrenmek ve buzluğun çözülüp çözülmediğini öğrenmek istiyorsanız bu yöntemi deneyin.

02.09.2019-16:05 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-16:02) Buzluğa Bozuk Para Koyarsanız Bakın Bu Sorun Çözülüyor!

Tatilden eve dönerken elektrik kesilip kesilmediğini anlamak için bu yöntemi denerseniz şayet etinizin bozulup bozulmadığını öğrenebilirsiniz.

BUZLUĞA BOZUK PARA KOYARSANIZ NE OLUYOR?

Dondurucunuza bozuk para koyma methodu tatilden eve geldiğinizde evinizin ne durumda olduğunu anlamanızda size destek olacaktır. Elektrik uzun zaman kesilirse, dondurucunuz olası olarak buzunu çözebilir. İçindeki yiyecek eriyebilir, bu bakteri üreyebileceği manasına gelir. Özellikle etinizi dondurucunuzda muhafaza ederseniz, bu sağlığınıza hasar verebilir. Yeniden çözülmüş ve yeniden dondurulmuş et yalnızca lezzet açısından kötü değildir, et çözüldüğü vakit Salmonella ve E. Coli gibi bakterilerin çoğalmasına izin verir.

Siz mevcut değilken elektrik kesintisi olup olmadığını bulmanın püf noktası, dondurucunuza bozuk para yerleştirmek. Plastik bir kabı suyla doldurun ve dondurucuya dik olarak yerleştirin. Su tamamen donuncaya dek bekleyin ve üstüne bir bozuk para yerleştirin. Tatilinizden eve geldiğinizde madeni para kabın dibinde ise dondurucunuzun erimiş olduğunu fark etmiş olacaksınız.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal