Buz Lazer Epilasyon Yüze Uygulanır mı?

Son zamanların trendi buz lazer ilgi görüyor. Ama kadınların aklında acaba buz lazer yüz için uygun mu sorusunu getiriyor.

09.08.2019-15:24 - (Son Güncelleme: 09.08.2019-15:21) Buz Lazer Epilasyon Yüze Uygulanır mı?

Buz lazer acının daha az olduğu bir kökten kıl bitirme işlemidir. Ancak yüz için uygun olup olmadığı konusu başka bir konudur.

BUZ LAZER EPİLASYON YÜZE UYGULANIR MI?

Lazer epilasyonun en sık uygulandığı yerler arasında yüz de vardır. Yüzde özellikle bıyık bölgesinde uzayan kıllar birçok kadın için önemli bir estetik kaygıdır. Surattaki kılların hormonsal hasasiyeti çoktur ve bu bölgedeki kıllar derin köklüdür. . Kılların yanında ayva tüyü olarak adlandırılan ince tüyler de vardır. Yüz bölgesinde ideal lazer epilasyon yöntemi tercih edilmezse ayva tüylerinde tekrar çıkabilir ve bu tüyler kalınlaşabilir. Surattaki tüyleri etkili bir biçimde bitirmek isterken, hem başarısız neticelerle hem de daha çok kıl artışıyla mücadele etmek istemeyenler için en ideal işlemlrden biri Buz Lazer epilasyondur. Buz Lazer açık renkli ve ince kıllar dahil bütün kıl tiplerinde geçerlidir, ayva tüylerinde tekrar çıkma yapmaz ve yüz bölgesinde etkili sonuçlara gösterebilir.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal