23.04.2022-10:03 (Son Güncelleme:06.05.2023-09:50)


1

Katil kim?

Katil kim?

Büyükşen cinayetinde herkesin yüreğini dağlayan yegane şey kuşkusuz Osman Büyükşen'in milyonlar önünde ağlayıp yardım istediği andır.



2

Polis ve savcı tarafından yaplan çalışmada cinayetin neden işlendiği belli oldu.



3

Oldukça nadir ve talihsiz bir durum olan olayda kiralık katil evleri karıştırmıştı. Aslında başka bir eve girmesi gereken kişi iddialara göre Büyükşen'in evine girerek aileyi öldürmüştü.



4

İddialara göre Esra Taş Hüseyin K.'nın ailesinin baskısı yüzünden kendisinden ayrıldığını bu yüzden de intikam almak için olayı sevgilisi Abdullah Başdemir'e anlattı. Başdemir de iddialara göre para karışığı iki kişi tutup Hüseyin K.'nın ailesini tehdit etmek istedi.



5

Fakat katillerin evleri karıştırması sonucu Büyükşen öifti cinayete kurban gitti. Olayla ilgili , Abdullah Başdemir ve Esra Taş, 'kasten öldürmeye azmettirme', Zekeriya Okşen ve Mustafa Okşen de 'kasten öldürmeye yardım etme' suçlarından yarglılanıyordu.



6

Son olarak 22 Mart tarihnde cinayetle ilgili gözaltına 7 kişi daha alınmıştı.



7

Dün yapılan duruşmada cinayetle ilişkisi bulunduğu düşünülen E.Ç çıktığı mahkemede tutuklandı ve cezaevine gönderildi.



8

Duruşmada söz verilen Büyükşen çiftinin kızları Büşra Büyükşen, "İftiraya uğramanın ne olduğunu en iyi ben bilirim. Kimseye iftira atmadım başımı yastığa rahat koyuyorum. Teşhisimden eminim, suçluların en ağır şekilde cezalandırılmalarını talep ediyorum." diye konuştu. Büyükşen çiftinin doktor olan oğulları Osman Büyükşen, "Anne ve babamın mezarlarında rahat uyumları için haklarını önce Allah'a sonra siz mahkeme heyetine emanet ediyorum. Suçluların en ağır şekilde cezalandırılmalarını istiyorum." dedi. Uğur Büyükşen de sanıklardan şikayetçi olduklarını beyan etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR