18.07.2021-11:07 (Son Güncelleme:18.07.2021-11:40)


1

Konya'da 3 yıl önce başlarından tüfekle vurularak öldürülen Necla-Metin Büyükşen çiftinin cinayet soruşturması sürüyordu. Müge Anlı'da da çözülmeye çalışan cinayet ile ilgili olaylar aydınlatıldı.



2

Müge Anlı'da çiftin kızları Büşra ve gelinleri Betül şüpheli olarak görülüyordu. Aynı zamanda yaşadıkları köyde komşuları tarafından kiralık katil tutulmuş olabileceği ama katilin evleri karıştırdığı da iddialar arasındaydı.



3

Kiralık katil iddiası doğru çıktı. Yapılan soruşturma ile başka birini öldürmek için tutulan kiralık katilini, evleri karıştırdığı ve yanlışlıkla Necla-Metin Büyükşen çiftini öldürdüğü ortaya çıktı.



4

Olaydan sonra konuşan Büşra Büyükşen üzerinden büyük bir yük kalktığını belirtti. Olayın faili meçhul kalabileceğini söyleyen Büşra Büyükşen; 'olay çözüldü ve bu mucizevi bir şey' dedi.



5

Çiftin doktor olan ve Müge Anlı'ya başvuran oğulları Osman Büyükşen de açıklamada bulundu. Kardeşlerinin masum olduğunu söyleyen Büyükşen, olayla ilgili büyük bir kısmın aydınlatıldığını söyleyerek Jandarma ekiplerine teşekkür etti.



6

Jandarma, 4 kişiyi tutuklayarak adliyeye sevk etti. Bu zanlılardan 2'si 'kasten öldürmeye azmettirme', 2'si ise 'kasten öldürmeye yardım etme' suçlarından tutuklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr