Büyükçekmece'de Yeni Doğmuş Bebek Ölü Bulundu

Büyükçekmece'de bir site bahçesine yeni doğmuş ölü bir bebek bulundu. Site sakinlerinin oyuncak bebek sandığı ölü bebeği kimin bıraktığını bulmak için inceleme başlatıldı.

18.05.2020-15:58 - (Son Güncelleme: 18.05.2020-17:19)

Olay, sabah saatlerinde Büyükçekmece Atatürk Mahallesi Serinpınar Caddesi'nde bulunan bir sitenin bahçesinde meydana geldi. Site sakinleri bahçede bir şey olduğunu fark ederken, Şenay Altunay bahçeye çıkarak bebeğin yanına gitti. İlk baktığında oyuncak olduğunu düşünen Altunay, daha sonra yerdekinin ölü bir bebek olduğunu anladı.

Olayı polis ekiplerine bildiren kadın daha sonra bebeğin üstünü örttü. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisler olay yerinde inceleme yaparken, site sakinlerinin ifadesine başvurdu. Bebeğin cansız bedeni olay yerine gelen cenaze aracı ile Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

"SOĞUKKANLI OLMAYA ÇALIŞTIM"

Bebeğin cansız bedenini bulan Altuntaş, "Ben görür görmez çok üzüldüm. Böyle bir zamanda, bu kadar mübarek günlerde böylesine acı verici bir şey ile karşılaştığım için çok üzgünüm. Soğukkanlı olmaya çalıştım. Bütün site sakinleri tedirgin, üzgün. Önce komşum görmüş o seslendi bana ben çıktım oyuncak bebek zannettim. Öyle temenni ettik aslında. Cenin pozisyonunda, kordonu da üzerinde olduğu için gerçek bebek olduğunu anladık." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal