Büyükçekmece Belediyesi’nde skandal olay: Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş yaşlı kadına şiddet uyguladı!

Büyükçekmece Belediyesi'nde kaosun ardı arkası kesilmiyor. Belediyeye yönelik rüşvet davası sonrası toplanan kalabalık, gazetecilere saldırdı.

19.01.2024-15:57 - (Son Güncelleme: 19.01.2024-15:57) Büyükçekmece Belediyesi’nde skandal olay: Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş yaşlı kadına şiddet uyguladı!

Büyükçekmece Belediye önünde gözaltına alınanlara destek olmak amacıyla toplanan kalabalık bir anda olaylı bir duruma dönüştü. A Haber muhabiri, yaşlı bir kadına yönelik şiddeti görüntülemek isterken saldırıya uğradı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş'un yaşlı kadına yönelik şiddeti içeren görüntülerini belgelemek isteyen muhabire yönelik saldırının ardından polis ekipleri 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan şüpheliler, sevk edildikleri Büyükçekmece Adliyesi'nde tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edildi ve 3 kişinin tutuklandığı bildirildi. Olay, belediye önündeki destek gösterilerinin gergin bir şekilde sonlanmasına neden oldu.


Yaşlı kadına şiddeti çeken muhabire şiddet!

Gözaltındakilere destek amacıyla toplanan kalabalık bir anda birbirine girdi. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Akkuş’un yaşlı bir kadını darp ettiği esnada o görüntüleri aktaran A Haber Muhabiri Ahmet Nazif Vural, kalabalık grubun sözlü ve fiziki saldırısına uğradı. Yaşananları aktaran A Haber muhabiri Ahmet Nazif Vural olayla ilgili şunları söyledi:

“Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet operasyonuyla alakalı savcılığın yürüttüğü bir operasyon aslında. Biz de gazeteciler olarak takip etmek istedik ve orada takibimizi sürdürüyorduk. O protestoların içerisinde olan bir kişi yaşlı bir kadının boğazına sarılıp ağıza alınmayacak bir hakaretler etti. Bunu duyduğum anda gazetecilik karakterim bir kenara dursun insanlık haliyle annemi ve kardeşimi düşünerek ‘Bir kadına Nasıl el kaldırıyorsunuz?’ dedim. Bu sorudan rahatsız olan bu kişiler bana hiçbir cevap vermeden saldırdılar. Saldırı esnasında elmacık kemiğime, dudağıma yere düştükten sonra sırtıma bacağıma tekme, tokat ve yumruk yedim. Adli süreç başlatıldı. Şu an ifademi verdim ve darp raporumu aldım. Gerekli işlemlerin yapıldığını adliyeye sevklerin olacağını o kişilerin gözaltına alınacağı bildirdiler.”

Şüpheliler gözaltına alındı

Nazif Vural’ın şikayeti üzerine Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Cumhuriyet Başsavcılığınca olaya ilişkin yapılan araştırmalarda 3 şüpheli şahsın tespit edildi. Tespit edilen şüpheli şahıslar Emre Özer, Serhat Akgün ve Yunus Emre Çelik gözaltına alındı.


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal