15.04.2021-18:14 (Son Güncelleme:15.04.2021-18:14)


1

Kumar Masasında Hepsini Kaybetti

Kumar Masasında Hepsini Kaybetti

9 çocuk sahibi ve işi olmayan Ahmet Bayram’a, 2005'te Milli Piyango’dan çeyrek biletine büyük ikramiye çıktı. Bir milyon 250 bin lira kazanarak aniden hayatı değişen Bayram, öncelikle karısından ayrıldı. Ardından da soluğu gece kulüplerinde aldı. Bütün parasını kumar oynarken kaybetti. Dört sene sonra da evinde intihar ettiği ortaya çıktı.



2

Belgesel Oldu

Belgesel Oldu

Sultanahmet'te 40 yıl ayakkabı boyacılığıyla uğraşan Mustafa Savgan, paranın saadet getirmediği 'piyango zede'lerden biri. Zengin olma düşüyle sık sık Milli Piyango biletleri satın alan Savgan, birinci ikramiyesini 1979 yılında kazanmış. Sonrasında pek çok kez küçük de olsa ikramiyeler kazanmış. Kazandıkça bilet almaya devam etmiş. Kazandığı onca hesapsızca harcayan Savgan'ın tek hayali ise mutlu bir yuva kurmakmış fakat karısı tam bir dolandırıcı çıkmış. Karısının ailesine verdiği paralardan bir de düşman sahibi olan Savgan, ipin ucunu kaçırınca yine beş kuruşsuz ortada kalmış. İstanbul sokaklarında eski işine geri döndükten sonra kanser olan Savgan'la daha öncesinde hiç görüşmediği uzak bir akrabası ilgilenmiş. 2014'te tedavi olduğu esnada hayatını kaybeden Savgan'ın yaşam öyküsü Ender Yeşildağ ile Mehmet Özgür Candan tarafından "Kaybedebilme Kabiliyeti" adlı bir belgesele çevrildi.



3

3 Defa Milyoner Oldu

3 Defa Milyoner Oldu

Milli Piyango'yu en fazla kazanan şanlı kişilerinden biri belki de o. Denizli'den 'Milyarder Osman' lakabı ile tanınan Osman Kaplan'ın mesleği marangozluk. 3 sene arayla Milli Piyango’dan 2 kez büyük ikramiye kazanıp bütün parasını kısa zamanda bitirmiş. Piyango çıkar çıkmaz karısını boşayan Kaplan, lüks ev ile arabalar satın alıp servetini gece hayatında tüketmiş. Masraflarını bir türlü kontrol edemeyen Kaplan'ın borcu artınca hapishaneye bile girmiş. Piyangodan kazandığı paranın bir türlü hayrını göremeyen Kaplan, 2001 yılında tüm parasını neredeyse 1 senede bitirmiş.



4

Kağıt Toplayıcılığına Geri Döndü

Kağıt Toplayıcılığına Geri Döndü

Şansının daima yaver gittiğini düşünen Şendil, her seferinde başladığı yere geri dönse de başından geçen olaylardan pek ders almamış. 4 kez milli piyangodan büyük ikramiyeyi kazanmasına rağmen bütün parasını harcayıp eski mesleği kağıt toplayıcılığına geri dönen Sivaslı Kudret Şendil, komşularının yardımlarıyla geçiniyor.



5

Kan Kusarak Kan Kusarak Hayatını Kaybetti

Kan Kusarak Kan Kusarak Hayatını Kaybetti

2014'e trilyoner olarak başlayan hamal Fuat Özdemir’in elde ettiği para yalnızca acı getirdi. Üç yıl içerisinde hayatı altüst oldu. Önce patronu 5.5 buçuk trilyonu çaldı. Parasını geri alabilmek için yardım istediği kişilere de parasını kaptırdı. Bahar ile Yıldız adlı 2 kadın tarafından dolandırıldı. 2015 yılında siroz olduğu tespit edilen Özdemir, tedavi olmayı kabul etmeyince Ağustos 2017'de de kan kusarak hayata gözlerini yumdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR