Büyük İddia! Deren Talu Ve Acun Ilıcalı Aşk Mı Yaşıyor?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı aşkı magazin gündemini epey bir kurcalamıştı, şimdi ise boşanma haberleri gündemi kaplayacak. İşte Acun Ilıcalı Deren Talu, Çağatay Ulusoy Şeyma Subaşı sevgili mi? yanıtı haberimizde...

26.11.2018-10:50 - (Son Güncelleme: 26.11.2018-10:12) Büyük İddia! Deren Talu Ve Acun Ilıcalı Aşk Mı Yaşıyor?

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı aşkı magazin gündemini epey bir kurcalamıştı, şimdi ise boşanma haberleri gündemi kaplayacak. İşte Acun Ilıcalı Deren Talu, Çağatay Ulusoy Şeyma Subaşı sevgili mi? yanıtı haberimizde...

8 yıllık ilişkilerinin ardından da 2017 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine girmişlerdi. Her adımları, her yaptıkları haber olan bu ikiliden bugün gündeme bomba gibi düşen bir haber daha geldi. Bir çocuk sahibi olan ve büyük bir aşkla evlenen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın arasında bir süredir kara bulutlar dolaştığı ve çiftin sorunlarını çözemeyip bu nedenle ayrılık kararı aldığı iddia edildi.
Çift, ayrılıklarını bir basın açıklamasıyla duyuracak. İddiaya göre, mahkeme bu hafta gerçekleşecek. 

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı neden boşanıyor, aldattı mı?

Her ilişkide olduğu gibi Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı'nın boşanma haberleriyle birlikte aldattı mı soruları gündeme geldi. Henüz resmi bir açıklama olmasa da sosyal medyada Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'nı, Şeyma Subaşı'nın ise Acun Ilıcalı'yı aldattığı söyleniyor.

Acun Ilıcalı Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile aşk mı yaşıyor?

Henüz bu bilgi doğrulanmasa bile sosyal medyada olduğu gibi Acun Ilıcalı'nın yakın çevresi de bu aşk haberini konuşuyor. Hatta Deren Talu ile Acun Ilıcalı'nın Dubai'de birlikte tatil yaptıkları söyleniyor. Deren Talu ile Acun Ilıcalı'nın 2 yıldır aşk yaşadığı söyleniyor.

Şeyma Subaşı Çağatay Ulusoy ile aşk mı yaşıyor?

Şeyma Subaşı ile Çağatay Ulusoy'un da aşk yaşadığı söylenenler arasında.
Gelinim Olur Musun Sinem, ''Şeyma subaşı aylar önce Çağatay Ulusoyla bir mekanda eğlenip sonra evine gitmişler ve kameralara yakalanmışlardı Acun bu haberi asla yayınlatmadı ben de şaşırmıştım oha neden boşamıyor diye. Acun da bu sırada defne samyelinin kızına Londra’da ev almış. Vallahi billahi rezillik'' açıklamasını yaptı. 


Acun Ilıcalı Deren Talu, Çağatay Ulusoy Şeyma Subaşı sevgili mi?

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal