Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici kaza yaptı: Yaralılar var!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici’nin de içinde bulunduğu makam aracı, Tokat’ta trafik kazası yaptı. Kazada 4 kişi yaralandığı öğrenildi.

04.03.2024-14:47 - (Son Güncelleme: 04.03.2024-15:57)

Seçim çalışmaları için Tokat'ta bulunan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, mitinge çıkmak için yoldayken makam aracı trafik kazası geçirdi ve yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

Araç su kanalına girdi!

Vali Numan Hatipoğlu, kazaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Reşadiye ilçesinde mitinge katılacak Destici'nin içinde bulunduğu minibüsün ilçeye 15 kilometre mesafede kaza yaptığını belirtti. Hatipoğlu, Destici'nin yaralandığını ve Reşadiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığını, genel durumunun iyi olduğunu ifade etti. Kazada, Destici ile araçta bulunan BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar ve 2 kişi de yaralandı. Reşadiye-Tokat kara yolu Darıderesi mevkisinde yoldan çıkarak su kanalına düşmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.

Mustafa Destici kaza yaptı

Genel Başkanın durumu iyi!

BBP Reşadiye İlçe Başkanı Kemal Seylek, Destici'nin genel durumunun iyi olduğunu söyleyerek şu ifadelere yer verdi: "Genel Başkanımız Mustafa Destici'nin içinde bulunduğu minibüs, ilçe yakınlarında kaza yaptı. Başkanımızın durumu iyi. Tedavileri için Tokat'a sevk edildi." 

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal