Bütçenize Uygun Ev Dekorasyonu Yapmanın Yolları

Evinizi hep aynı dekorasyonda görmekten sıkıldıysanız size birkaç basit ekonomik önerimiz var. Evinizin havasını daha düşük bütçelerle değiştirmek istiyorsanız içeriğimize mutlaka göz atın.

16.10.2019-10:03 - (Son Güncelleme: 16.10.2019-09:49)

 

Eviniz için ikinci el eşya alırken önem vermeniz gereken en mühim adımlardan biri az kullanılmış olmasıdır. Özel tasarım ya da az kullanılan eşyaları ikinci el satan sitelerden ya da dükkanlardan edinebilirsiniz. Koyacağınız yere göre şık bir parça olabileceğini düşündüğünüz ikinci el bir eşya satın alabilirsiniz. 

VİTNAGE MOBİLYALAR

Bazı eşyalar yan yana konulduğunda her ne kadar farklı havaları olsa  da evinizi tamalayacak bir bütün şekline getirebilir. Bunu yapmak  için vintage parçalarıtercih edebilirsiniz. İkinci el eşya satan yerlerde değişik dönemlere ait vintage eşyalar bulmak bir hayli kolay olacaktır. 

FARKLI KOMBİNLERLE BÜTÜN OLUŞTURUN

Her ne kadar yemek masasından ya da koltuk takımında takım modellerin daha şık olduğu iddia edilse de ikinci el eşya mağazalarından farklı renklerde farklı mobilyaları ayrı yere getirerek muhteşem bir uyuma  imzanızı atabilirsiniz. ,

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal