Büşra Develi'den Beklenen Ayrılık Açıklaması Geldi

Büşra Develi ve Burak Deniz çiftinin hakkında ortaya atılan ayrılık, aldatma ve kıskançlık iddialarına Büşra Develi sosyal medya hesabından cevap verdi ve açıklamalarda bulundu.

11.06.2018-16:09 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-15:56) Büşra Develi'den Beklenen Ayrılık Açıklaması Geldi

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden 3 yıldır birlikte olan Büşra Develi ve Burak Deniz hakkında ayrılık iddiları ortaya atılmış ve gündeme bomba gibi düşmüştü.

Büşra Develi sosyal medya hesanbından birlikte rol aldıkları 'Arada' filminin galasında çekilen fotoğraf dışında bütün fotoğrafları silmesi iddiların gerçek olma ihitmalini güçlendirmişti.

Burak Deniz sosyal medya hesabından ayrılık haberlerini yalanlamıştı. Çiftin sokak ortasında ihanet yüzünden kavga edip ayrıldığı iddia edilmişti.

Bütün bu iddialar karşısında yorum yapmayan Büşra Develi sessizliğini bozdu ve sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak açıklama yaptı.


İşte o paylaşım;

'Günlerdir benim ve ilişkim hakkında çıkan hayal ürünü haberleri hayretle okuyorum. Bir ilişkinin bitmesi için illa ki taraflardan birinin aldatması veya kıskanması gerekmez. Bu bir süreçtir. Burak'la olan 3 yıllık ilişkimiz karşılıklı kararımızla sonlanmıştır. Hala birbirimize duyguğumuz sevgi ve saygı baki... Hakkımda asılsız haberler yayınlamaya devam eden her bir kurum hakkında hukuki işlem başlatılacaktır' açıklamsında bulundu.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal