Buse Varol: Bu Hamileliğim Sancılı Geçiyor

Türkücü Alişan’la mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Buse Varol, geride bıraktığımız gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Şimdilerde ikinci bebeğine hamile olan Varol, muhabirlere dert yandı. Varol, ‘Bu hamileliğim daha sancılı geçiyor’ dedi.

27.01.2021-08:50 - (Son Güncelleme: 27.01.2021-08:50) Buse Varol: Bu Hamileliğim Sancılı Geçiyor

Ünlü oyuncu Buse Varol, geçen gün Akmerkez'de kameralara yansıdı. 30 yaşındaki Buse Varol, hamilelik süreci hakkında konuştu.

Doğumuna 10 gün gibi kısa bir süre kalan Buse Varol, son alışverişlerini yapmak için Akmerkez’e geldiğini söyledi. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını cevaplayan Varol, zor bir hamilelik geçirdiğini belirterek ‘Bu hamileliğim daha sancılı geçiyor. Çok fazla ağrılarım oluyor çok şükür az kaldı’ ifadelerini kullandı.

Geçen haftalarda 'Bir Başkadır' dizisinde yer alan 'Meryem' karakterini taklit eden Varol, konuyla ilgili ‘Kendimizi eğlendirmek için yaptık, güzel eğlendik. Kötü yorumlar beni etkilemiyor çünkü herkese her şeyi beğendiremezsiniz’ dedi.

Buse Varol, yakın dostu Amine Gülşe’nin Türkiye’ye dönmesiyle ilgili ise ‘Henüz görüşemedik ama arkadaşı olarak çok mutlu oldum. İleride Mesut ve Amine’yi misafir etmek isteriz’ şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal