Buse Naz Çakıroğlu final maçı hangi kanalda yayınlanacak? Buse Naz Çakıroğlu final maçı saati ve kanalı

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda final maçları devam ediyor. Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda finale yükselen 5 Türk boksör arasında yer alan Buse Naz Çakıroğlu'nun final maçı için geri sayım başladı. Peki Buse Naz Çakıroğlu final maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? detaylar haberimizde yer almaktadır.

19.05.2022-22:36 - (Son Güncelleme: 19.05.2022-22:36) Buse Naz Çakıroğlu final maçı hangi kanalda yayınlanacak? Buse Naz Çakıroğlu final maçı saati ve kanalı

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda final maçları devam ederken finale kalan 5 Türk boksörlerden birisi olan Buse Naz Çakıroğlu'nun final maçının ne zaman oynanacağı merak edildi. Final maçında Kolombiyalı Ingrit Lorena Valancia Victoria ile mücadele edecek olan Buse Naz Çakıroğlu, sırayla Moğol Mungunsaran Balsan, Cezayirli Roumaysa Boualam, Filipinli Aira Cordero Villegas ve İspanyol Fernandez'i yenerek finale çıktı. 

Buse Naz Çakıroğlu final maçı ne zaman

Buse Naz Çakıroğlu final maçı ne zaman hangi kanalda yayınlanacak?

Milli Boksör Buse Naz Çakıroğlu 20 Mayıs Cuma günü final maçında Kolombiyalı Ingrit Lorena Valancia Victoria ile karşılaşacak. 

Final maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Buse Naz Çakıroğlu, oluşan atmosferin kendisini heyecanlandırdıığını, en başından beri altın madalya kazanmak için çalıştıklarını söyledi. Çakıroğlu: "Sevinmek için daha erken ama çok önemli bir rakibimi yendim. Biraz atmosfer heyecanı var. Kendi ülkemizde dövüştüğümüz için onun da heyecanı oluyor. Ama şu an çok güzel ilerliyor. Umarım ayın 20'sinde altın madalyayı boynumuza takacağız" ifadelerini kullandı. Şampiyonada kendisine verilen destek içi teşekkürlerini sunan Çakıroğlu, Yokuş olimpiyat atmosferini solumuş biri olarak bu şampiyonanın kendisini daha da heyecanlandırdığını ifade etti. 

Elif Çolak
elifcolak@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal