Bursasporlu İsmail Çokçalış'tan Kötü Haber

Altay maçında sakatlanan Bursaspor’un genç futbolcusu İsmail Çokçalış’ın çapraz bağlarının koptuğu ve sahalardan en az 6 ay uzak kalacağı bildirildi. 21 yaşındaki futbolcunun birkaç gün içinde ameliyat olması bekleniyor.

09.04.2021-09:51 - (Son Güncelleme: 10.04.2021-13:44) Bursasporlu İsmail Çokçalış'tan Kötü Haber

TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’un genç futbolcusu İsmail Çokçalış’tan üzücü haber geldi. Altay maçında sakatlanan 21 yaşındaki futbolcunun, ön çapraz bağlarının koptuğu ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Bugün yapılan kontrollerin ardından bağlarının koptuğu tespit edilen İsmail Çokçalış’ın birkaç gün içinde ameliyat edileceği açıklandı. Genç oyuncu bu sezon gösterdiği iyi performansla bir çok Süper Lig takımının listesine gitmişti. Bu sezon ligde 25 maçta forma giyerek takımın en istikrarlı isimlerinden biri olan genç oyuncu, 1 gol atarken 3 asist performans ortaya koydu. 

TRANSFERİN GÖZDESİYDİ

Altay maçında ünlü menajer Oliver Fischer tarafından tribünden takip edilen Çokçalış, Bundesliga ekiplerinin yanı sıra Süper Lig'den de birçok takımın transfer listesinde yer alıyor. Kulübüyle 2022 Mayıs'ına kadar sözleşmesi bulunan İsmail'i Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ısrarla istediği gelen haberler arasında.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal