Bursaspor: 'Yiğit Şengil'in Kulübümüzle İlişiği Kesildi'

TFF 1. Lig kulüplerinden Bursaspor, altyapısında top koşturan Yiğit Şengil ile tüm ilişkinin kesildiği sert bir ifadeyle duyuruldu.

19.05.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-10:19) Bursaspor: 'Yiğit Şengil'in Kulübümüzle İlişiği Kesildi'

Bursaspor altyapısında top koşturan genç futbolcu Yiğit Şengil, geçtiğimiz zamanlarda şahsi sosyal medya hesabından bir paylaşımda yapmıştı.

Süper Lig kulübü Beşiktaş ile alakalı olan Şengil'in bu paylaşımında, ''Var bir hayalimiz'' cümlesi yer alıyordu. Genç oyuncunun bu hareketinin sonrasında, yeşil- beyazlılar Şengil ile yolları ayırdı.

'AİDİYET DUYGUSU OLMADIĞI İÇİN İLİŞİĞİ KESİLDİ'

Yaşanan bu durumun sosyal medya üzerinde bazı taraftarlarca eleştirilere sebep olmasının sonrasında Bursapor Kulübü bir açıklama yaptı.

Yeşil- beyazlılar genç oyuncunun yollandığını, ''Altyapımızda forma giyen Yiğit Şengil’in kulübümüze aidiyet duygusu hissetmediği anlaşılıp kulübümüz ile tüm ilişiği kesilmiştir.'' açıklamasıyla bildirdi.

ŞENGİL: 'KARARA SAYGI DUYUYORUM'

Bursaspor tarafından açıklanan ayrılık kararının sonrasında bir mesaj paylaşan Yiğit Şengil, kırdığı bütün Bursasporlu taraftarlardan ve yönetimden özür dilediğini ifade etti.

Verilen kararı saygıyla yaklaştığını söyleyen Şengil, ''Bursaspor Kulübü'nde bana inanıp, transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, aldıkları kararı saygıyla karşılıyorum'' şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal