Bursa'nın Göbeğinde Korku Filmlerini Aratmayan Görüntüler Anbean Kameralara Kaydedildi

Bursa'da güpegündüz kadınlara taciz! Korku filmlerini andıran anlar kameraya anbean kaydedildi.

05.06.2021-17:50 - (Son Güncelleme: 05.06.2021-18:28) Bursa'nın Göbeğinde Korku Filmlerini Aratmayan Görüntüler Anbean Kameralara Kaydedildi

Bursa'da sabah erken saatte akli dengesi yerinde olmadığı tespit edilen 26 yaşındaki S.Ç. adlı vatandaşın cadde ortasında yoldan geçen kadınlara tacizde bulunması izleyenleri dehşete düşürdü.  Aynı gün ve aynı saatlerde bir başka kadını daha taciz ettiği güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

TACİZ MAĞDURU KADIN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Bursa'da güvenlik kamerasına yansıyan bu görüntülere göre kadınları arkadan takip edip taciz girişiminde bulunan 26 yaşındaki sapık S.Ç 61 ayrı kamera tarafından görüntüsü tespit edilerek yakalandı. 

Bursa'da sabahın erken saatlerinde cadde üzerinde yürüyen genç kadına taciz girişiminde bulunan 26 yaşındaki S.Ç önce kadını arkasından bir süre takip ediyor. Daha sonra caddenin boş olduğunu fark ettiğinde genç kadına elle taciz ediyor. 

Bu yaşanan çirkin olayın şokunu atlatamayan genç kadın ise önce çığlık atıyor ardından ise sinir krizi geçirdiği kameralardan anlaşılıyor.

Diğer taraftan cadde boyu adım adım süren takip kameralara yansıdı. Tacizde bulunan S.Ç, olayın ardından koşar adımlarla olay yerinden uzaklaştı.

İKİNCİ TACİZ GİRİŞİMİNDE DE HEDEF YALNIZ KADINLARDI

Bu yaşanan çirkin olayın ardından hemen ardından ikinci kez taciz girişiminde bulunan tacizci sapık yine cadde üzerinde yalnız yürüyen kadınları hedef aldı. 

Diğer taciz girişimlerine benzer şekilde hedefine odaklanan tacizci, caddede yalnız yürüyen kadınları hedef aldı.

Yaşanan bu olay üzerine görüntüleri güvenlik kameralarından izleyen Osmangazi Suç Önleme Amirliği ve Asayiş Şube Ahlak Büro ekiplerince 61 adet kameranın incelenmesi sonucu şahsın S.Ç olduğu belirlendi. Hakkında yapılan incelemeler sonucu asayiş şube ekiplerince yürütülen ortak çalışmalar sonucunda şahıs yakalanarak adliyeye sevk edilip sapığın tutuklandığı bilgisi kamaouyuna verildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal